Elegem van azokból, akik engedély nélkül megsimogatják a kutyámat! Nektek is?
De hát a legtöbb ember kulturálatlan majom, mégis mit vársz akkor?
Felnőttek is simán "jaj de cuki", viszont hogyha jogosan odakap a kutya, mert nem akarja, hogy engedély nélkül hozzáérjenek, akkor a gazda a szmét.
Ez ugyanolyan, mintha random odamennék egy másik emberhez és megsimogatnám - azt hiszem, elég furcsán nézne, és csak azér nem csapna le, mert nő vagyok :D
Én nem értem miért nem lehet engedni egy kisgyermeknek hogy megsimogassa az állatot. Mi rosszat tehet? - öhm, ismerős kisgyereke simogatás címén gyak. tépte a kutya fülét, a farkát, a szőrét - és amikor elrángattam onnan, akkor anyuka volt felháborodva.
Örüljön, hogy maradt keze a kölykének, mert nevelt a kutya.
A macskám az ilyen kis nyomorékot kapásból lerendezi tíz karommal.
Aki szereti az állatokat, szereti a kisgyereket megérti hogy egy kisgyerektől nem lehet eltiltani - ódehogynem, egyszerűen értelmes ember rászól, hogy ami nem a tiéd, ahhoz engedély nélkül nem nyúlsz.
Ennyi.
Hahhh, pont a minap történt ide tartozó eset velünk.
Fekete fedezökan mudim van, teljesen közömbös, amíg bèkèn hagyjàk. Alphazooban, termèszetesen pórázon megyünk a sorok között, kèt gyerekes csalàd jön szembe. Kislány - 10 èv körüli - meglàtja a kutyàt, magas c-n jaaaaaaajdecukiiiiiiivvvaaaaaa, es nyujtott kezzel elkezdett rohanni felé. Kutya reakciója egy gyomorból jövö, halk de mély morgás, kiccsalád mind a négy tagja egy métert ugrott hátra. En meg annyit mondtam, hogy: ezt nem biztos, hogy eröltetni kène :D
Beszarva álltak vigyázban, mi meg szépen elsètáltunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!