Hogyan kell megtanítani a kutyának , hogy csak akkor egyen , amikor engedélyt kap rá?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 08:20
1/15 anonim válasza:
Először leülteted majd lassan leteszed a tálat. Ha feláll, akkor emeld vissza, ültetsd le megint. Érdemes közben a maradjot is megtanítani. El fog tartani egy darabig de megtanulja. Aztán összeköthetetd az "ehetsz" paranccsal.
2/15 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy a tányérral a kezemben a kutyát leülrettem, ha elmozdult rászolgált és a tányért vissza emeltem. Pâr nap alatt megtanulta
4/15 anonim válasza:
Azért mert így nem fog idegentől elfogadni semmit, és nem eszik fel olyan dolgot, ami neki kàros.
5/15 anonim válasza:
Az másik tanulás. Amit itt leírtunk, az arra jó, hogy ne kapjon a tányér vagy a kezed után.
6/15 anonim válasza:
Igen, mert ha lesz belőle 30 kg felnőtt kutya gáz, ha felborítja a tállal a kezében.
7/15 anonim válasza:
Nekem semmi ilyesmit nem kellett kulon megtanitani a kutyanak, az elejetol fogva ugy viselkedem a kutyaval, hogy tokeletesen erti a szandekaimat.
Amugy is okosabb nalam, majd pont en fogom tanitani!? :)
8/15 anonim válasza:
Minden kaja elott aldast kell mondani :)
"aki etelt-italt adott ..."
9/15 anonim válasza:
#8 inkább... Subidubi nahát, köszönjük a kaját, zabára fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!