Nem bírok a kutyámmal. Nem tudom vinni sétáltatni, mert nem bírok vele. Mikor hosszú sétára megyünk, visszafele nincs gond, de mikor elindulunk akkor úgy húz, és fut előre hogy alig tudom fogni. Hogy kéne megtanitani?
A husky arra lett kitalálva, hogy napi 20-30 km-t fusson. Ez meg van?
Önálló, kemény kutya. A nevelése nagyon nehéz. Kezdőként miért kellett ilyen kutya?
Miért divatból vállaltál kutyát? Kutyaiskolában mit mondanak rá?
Retriever póráznak és használatának nézz utána!
Nekem a 9 hónapos kutyám kezdett mostanában elkanászodni 16 kg.
Borzasztóan húz.
Én juti falat és lábnál követés. Ha húz lábhoz hívom,jutifalat. Hosszú folyamat ez.
Kutyasuli azért lenne jó,mert ha első kutya valószínű sok minden más is el lehet rontva. Nem ártana egy engedelmes tanfolyam. Hidd el sokat segít!
Mintha én írtam volna:) Mikor gyakrabban viszem, valóban nem húz annyira.
Mikor tanították, hogyan sétáltassam, akkor egy darabig megoldódott a probléma, azt hittem végre tud szépen sétálni, de egy idő után elkezdte megint a húzást... én a fajtára fogom. Majdnem minden alkalommal újra kell tanítani neki. Ami tényleg a legjobb a lecövekelés, illetve ha nagyon húz az ellentétes irányba történő elindulás. Enyém csak nézett bambán mikor már huszadjára fordultunk meg, de aztán csak megértette. Idő és kitartás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!