Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a fajta megfelelne nekem?...

Ez a fajta megfelelne nekem? (kooikerhundje)

Figyelt kérdés

A holland kacsavadászt, kooikerhundje fajtát néztem.

[link]

Valahol azt írják közepes, valahol azt hogy aktív fajta. Eléggé szimpi lett, viszont nekem ránézésre border collie feelingje van, és a collie bár szintén nagyon tetszik, ennyire aktív kutyát nem tudnék bevállalni.

Napi 2-3 órát tudnék vele foglalkozni, hétvégén kirándulnánk, az ilyen kutyás futóversenyt vagy valamilyen sportot is kipróbálnék vele hobbi szinten. Kutyasuli is tervben van.

Tehát "komolyabb" dolgokat várnék el annál hogy elkísérjen sétálni meg simizni lehessen, de napi birkaterelésre vagy maratonfutásra lehetőleg ne legyen igénye :D

Szóval jó lenne ez a fajta szerintetek? Vagy tudtok javasolni? Mindenképp közepes testűt szeretnék.

2022. febr. 16. 11:57
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassa e még valaki a kérdést, de köszi a válaszokat mindenkinek. Nem ezt a fajtát fogom választani, végül kiesett azok alapján amiket írtatok, több okból is.
2022. márc. 5. 20:27
 32/32 anonim ***** válasza:

Sajnálom,mert kinézetre tényleg egy nagyon egyedi és kifejezetten szép fajta :D

De remélem megtalálod a neked megfelelő fajtát :)

2022. márc. 5. 22:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!