Szerintetek melyik a legjobb vegán kutyatáp ma a piacon? Ki milyet ad a kutyájának, aki vegán étrenden tartja?
Figyelt kérdés
Benevóról mit gondoltok?ma 12:54
1/18 anonim 

válasza:

A kutya mindenevő, de elsősorban húsevő, én meg nem vagyok állatkínzó, hogy vegán étrenden tartsam.
5/18 anonim 

válasza:

#3: a kutya viszont nem mindenevő, hanem HÚSevő.
6/18 anonim 

válasza:

A kutya nem marad egészséges ha csak növényi eredetű ételt kap. Nem erőltetheted rá ezt másokra, még egy állatra sem. Ha nem tudod elfogadni, hogy nem lehet vega egy kutya ne tarts állatot, ezzel lassan de biztosan kicsinálod
7/18 anonim 

válasza:

Szerintem cseréld le nyuszira vagy kecskére.
8/18 anonim 

válasza:

Vannak vegán emberek, küszködnek is a hiánybetegségekkel.
9/18 anonim 

válasza:

3# csak az ember el tudja dönteni, hogy akar-e vegán lenni annak az esetleges velejáróival és abba tudja hagyni amikor akarja. A kutya pedig húsevő, nem mindenevő
10/18 anonim 

válasza:

Ahogy a nyulaimnak nem adtam húst csak azért, mert én mindenevő vagyok, úgy a kutyámat sem jutna eszembe vegán koszton tartani. Ha komoly erkölcsi aggályaim lennének, hogy a háziállatomat hússal etetem, akkor nem tartanék olyat, amelyik ezt igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!