Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 kilós kiskutyának hány...

10 kilós kiskutyának hány gramm sonkát, szalámit lehet adni?

Figyelt kérdés
ha csak ezt eszi és káros e, ha csak ezeket eszi?

nov. 15. 00:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván a fűszer, pácsó, aroma nem tesz jót neki nagy mennyiségben és hosszabb távon. Embernek sem.

Mellesleg, mi az, hogy "csak ezeket eszi"??? Egy állat azt eszi, amit kap, ha nem éhen marad, és majd megeszi.

Vagy őrkutya egy szalámigyárban?

nov. 15. 01:46
 2/19 anonim ***** válasza:
49%

Káros, a nitrites pácsó rákkeltő, ami benne van. Főleg csak ilyennel etetni egy kutyát, nagyon káros, és tápanyaghiánya lesz... Ipari hulladék helyett minőségi tápot kell neki adni.

Én amúgy vegán táppal etetem a kutyám, és nagyon szereti, és viszem állatorvoshoz havonta, nagyon jó egészségnek örvend, nem is gondoltam volna, hogx ennyire jó lesz, amikor átszoktattam erre.

nov. 15. 03:04
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

Ne etesd ezzel. Vegyél neki kutyáknak való ételt.

Ha elkunyerál tőled egy-két falat szalámit vagy sonkát, attól nem lesz baja, de ne kapjon rendszeresen.

Nyilván szereted a kutyádat és a legjobbat akarod neki. Ezért ne ő dirigáljon, hogy mit enne meg és mit nem, mert az egészsége látja kárát.

nov. 15. 06:12
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Semnnyit.
nov. 15. 07:26
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanilyen áron minőségi kaját vehetnél. Én főzni szoktam neki. Vegyes hús, rizs vagy bulgur meg zöldségek vagy alma. Semmi fűszer. Kicsit olvass utána, hogy mit nem ehet pl zöldségek közül, meg vannak belsőségek amiket mértékkel. De amúgy nem egy nagy dolog összedobni. Jó minőségű tápot szoktam venni neki meg ebből a leves, főzelék szerű valamiből teszek rá neki, mert a tápot szárazon nem eszi.
nov. 15. 07:39
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Talán kissé kevesebbet, mint amennyit adsz egy nyugdíjasnak.
nov. 15. 07:57
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Igen, káros!
nov. 15. 08:29
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
Semennyit. Unatkozol, hogy ide jársz trollkodni?? -_-
nov. 15. 08:58
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

Fú, én dolgoztam szalámigyárban, és volt hogy csak szalámit ettem ebéd gyanánt magában... Nem a legjobb... Csak úgy ittam utána a teát...

Kutyának sem jó, ami ennyire dós vagy fűszeres, füstölt

..

nov. 15. 09:04
 10/19 retektorta ***** válasza:
93%

"vegán táppal etetem a kutyám"

Valaki elmagyarázná, hogy egy alapvetően ragadozó állatot miért kell húsmentes táppal etetni?

nov. 15. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!