10 kilós kiskutyának hány gramm sonkát, szalámit lehet adni?
Nyilván a fűszer, pácsó, aroma nem tesz jót neki nagy mennyiségben és hosszabb távon. Embernek sem.
Mellesleg, mi az, hogy "csak ezeket eszi"??? Egy állat azt eszi, amit kap, ha nem éhen marad, és majd megeszi.
Vagy őrkutya egy szalámigyárban?
Káros, a nitrites pácsó rákkeltő, ami benne van. Főleg csak ilyennel etetni egy kutyát, nagyon káros, és tápanyaghiánya lesz... Ipari hulladék helyett minőségi tápot kell neki adni.
Én amúgy vegán táppal etetem a kutyám, és nagyon szereti, és viszem állatorvoshoz havonta, nagyon jó egészségnek örvend, nem is gondoltam volna, hogx ennyire jó lesz, amikor átszoktattam erre.
Ne etesd ezzel. Vegyél neki kutyáknak való ételt.
Ha elkunyerál tőled egy-két falat szalámit vagy sonkát, attól nem lesz baja, de ne kapjon rendszeresen.
Nyilván szereted a kutyádat és a legjobbat akarod neki. Ezért ne ő dirigáljon, hogy mit enne meg és mit nem, mert az egészsége látja kárát.
Fú, én dolgoztam szalámigyárban, és volt hogy csak szalámit ettem ebéd gyanánt magában... Nem a legjobb... Csak úgy ittam utána a teát...
Kutyának sem jó, ami ennyire dós vagy fűszeres, füstölt
..
"vegán táppal etetem a kutyám"
Valaki elmagyarázná, hogy egy alapvetően ragadozó állatot miért kell húsmentes táppal etetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!