Étrendkiegészítő, ami nem kúraszerűen, hanem FOLYAMATOSAN adható egy 4 éves, 25kg-os, egyébként egészséges kutyának?
Úgy saccolom, hogy kölyök korban nem alakult ki nála az egészséges bélflóra, talán a szoptatás is elmaradt: 3-4 hónapos korában lett kimentve szerető "gazdija" kezéből, lába alól, nem ismerjük az emésztéssel kapcsolatos előéletét sem)
Doki sem tud mit lépni arra, hogy pl. ha TEJET kap, stabilabbat, sűrűbbet ürít.
Más kutya attól fsná magát össze, rá a tejtermékek jó hatással vannak.
Speckó tápok, laborvizsgálatok nem hoztak javulást, nem adtak magyarázatot

Nem, hanem ha tejterméket kap, kevésbé híg, néha akár normális a széklete.
Magyarán: mintha fordítva működne az emésztése.
Sok tejet fogyasztok és egyszer megesett, hogy láttam az eben, szívesen inna. Gondoltam: így is, úgy is fsik, miért ne adhatnék, ha szereti....és úgy 3 nap múlva kezdett "beállni" a széklete ! ! Gondolhatod, kiakadtam, mint az óramutató,
de doki se érti, mi lehet a háttérben, hiszen ez így ellentmondás.
Csináltam az ellenpróbát, elhagytam a tejet: erre újra kezdte a hígabb dolgokat!
Egy héttel később újra adtam neki a 4-5 deci 2.8-as pasztőrözött tejet: megint szilárdabbat gyártott. Étvágya, kedve, mindene oké. Ferdocat-kúra is megvolt,
férge, egyebe nincs, eddig nem is volt.
Se tej-tejalapú kaja, se tojás, se olajos magvak, se csirke....se semmi egyéb ételallergiája nincsen, időnként marhacsontot kap fogpucolónak, humán kajákból is, ha marad (rizs, tészta...) : mindenevő. Úgyhogy passz!

Kedves válaszadók!
Bocsi, ha nem reagálok: nem a gyerekszoba maradt el, hanem csak késő este leszek megint gép mellett! Köszi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!