Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szomszédom megmérgezte a...

Szomszédom megmérgezte a kaukázusi juhászom, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Igazából százszázalékosan rábizonyítani nem tudom, azok a dolgok azonban mindenképpen ellene szólnak, hogy pl. az utcáról nem is láthatta senki a kutyát, meg volt kötve, állandóan panaszkodott, hogy ugat, na de most egy kutya mit csináljon? Az ól közvetlenül a szomszéd kerítése mellett volt. Amúgy családi házban élünk. Aztán az orvos kimutatta a véréből, hogy patkányméreg. Gondolnom átdobta a mérget, vagy valami ilyesmi, mert most komolyan, egy kis faluban ki jönne be az utcáról, hogy megmérgezze? :-( Ti mit tennétek? :-(
2008. dec. 16. 00:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kedves Levélíró!

Először is, fogadd részvétem... Tudom, mit érzel, átéltem sok évvel ezelőtt. Azóta is mániám, hogy a kutyám SOHA ne fogadjon el senkitől ennivalót és a földről se vegyen fel semmit, ez az életét mentheti meg.

De jelen esetben feltétlenül tegyél feljentést a rendőrségen, mert egyáltalán nem biztos, hogy a kollégái mellé állnak, lehet, hogy ha el nem is ítélik, de onnantól megbélyegzik és kiutálják maguk közül (tudom néha túl naiv vagyok, de mégis, hátha a többi nem ilyen aljas...) Ami viszont a tény, hogy kell a papíros bizonyság! Persze gondolom, a kutyát nem vittétek el boncoltatni, nincs már bizonyíték rá, hogy meghalt és hogyan. Ha lenne, jobb esélyed lenne, de ha vannak tanúk, akik állítják, hogy mindig is utálta a kutyát, netán egy szomszéd látta, hogy bedobott valamit, esetleg tettetek el olyan darabot, amit a kertben találtatok, az számít. Ugyan szinte biztosan nem fogják elítélni, de éppen az a lényeg, hogy legyen sok-sok olyan lezárt ügy, amely adandó alkalommal azt fogja bizonyítani, hogy a rendőrség sosem nyomoz vagy csak felületesen ilyen ügyekben és inkább gyorsan lezárják. Ennek a nyílvánosság elé tárása éppen folyamatban van, tehát minden egyes ügy, ami azt bizonyítja, hogy itt valami nagyon nem jól van jogilag és igazságilag, az kell a jövőben még megmenthető állatok miatt.

Tehát: tégy feljelentést! És próbálj beszélni a szomszédokkal, hátha van, aki segít és tanúskodik.

2008. dec. 18. 11:59
 22/27 anonim válasza:
75%

h mit tehetnél...

hát igen ahogy mondták, jelentsd fel az ÜGYÉSZSÉGEN! ne a RENDŐRSÉGEN mert az no comment ( engem megpróbáltak kirabolni ,rendőrségen tettünk feljelentést, kb. majdnem engem csuktak le mert feljelentést mertem tenni szóval arról ennyit.) Részemről én nagy állatvédő vagyok, és azt javaslom ,h semmi féle képpen ne hagyd ennyiben! Én 14 éves vagyok (le lehet nézni h mit pofázik ez a 14 éves kölök)nekünk is a környékünkön számtalan állatgyűlölő szemétláda van, akik jobb lenne ha szörnyű kínok között dögölnének meg. Ha az én kutyámat/macskámat (mind2van) megmérgeznék, én átmennék és szerintem kapna egy ütést, egy erőset, és nem csak szájhős vagyok... de a lényeg hogy ÜGYÉSZSÉGRE MENJ ÉS OTT TEGYÉL FELJELENTÉST!

Remélem meglakol az a rohadt szemétláda gané!

Sok szerencsét, és együtt érzek veled... :(

2008. dec. 20. 00:25
 23/27 anonim ***** válasza:
Az en szomszedom is megmergezte a nemet juhasz kutyam es szerencseje volt hogy nem voltam otthon,amugy en pereltem volna de a szuleim mar eltemettek mielott hazaertem volna.De a kovetkezo kutyum bosszut allt rajta:))havonta egy tyukocskaval a szajaba beallitott:)Es meg valami a kovetkezo kutyusod tanitsd meg hogy csak toled vegye el a kajat,akkor max csak fejbeutni tudjak aminek van rossz kovetkezmenye,foleg ha nem jon ossze neki:)))))es forditva sul el a dolog.En azt nem ertem az ilyen emberek hogyan tudnak ejjel nyugodtan aludni.
2009. jan. 1. 13:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Én valószínüleg rágyújtanám a házát. Már elnézést. Ha nem vagy ilyen heves vérmérsékletű, szólj az állatvédőknek.
2009. márc. 4. 10:29
 25/27 anonim ***** válasza:

Hát én oda mennék azt jóóó nyakon b@sznám!!! aztán bizonyítsa be hogy én voltam !

sz@r ember.

2009. okt. 3. 19:59
 26/27 anonim válasza:
Nekem is a szomszédom mérgezte meg a kutyám. és sajnos ő sem élte túl..sajnos ezt igazán nem lehet bebizonyitani..nem látta senki...ő meg ha tagadja akkor nincs mit tenni.. igaz hogy ha feljelented akkor okozol neki egy kelleetlen időszakot.. de kérdem én? érdemes lesüllyedni az ő szintjére és bosszut állni ? lehet mégjobban felhuzod...ha ezt megtette akkor máskor is képes lehet rá. isten megbünteti az ilyen embereket hidd el.. vissza kapja még az élettől.nem kell te általad.. az én szomszédom mikor megmérgezte a kutyusom.. 3 honapra rá..kiszökött az övé és egy kobor kutya szétszedte... szerintem ekkor rájött én mit érezhettem... majd ha egyszer őt is éri valami annyit mondhatsz neki hogy kölcsön kenyér visszajár.. és hogy nem tudod sajnálni ..de szerintem ne gondolkodj bosszun...csak egy fölösleges tortura... azzal a kutyusod már nem kapod vissza ugysem.... sajnos :( tudom hogy rossz de sajnos ez van..az ilyen emberekkel nem nagyon lehet mit tenni..ezek betegek....
2010. jan. 8. 14:55
 27/27 anonim ***** válasza:
a mienket is megmérgeznéém. ott helybe kitéptem volna a szíívét annak a szívtelen bunkónak. :/ :S
2011. márc. 24. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!