Vmelyik szomszéd megmérgezte a kutyámat. Mit tehetnék?
Hangos kutyi volt, ivarérett, ezért elég sokat vonyított este, de minket nem zavart egyáltalán, gondoltuk a szomszédokat se, mert 8 év alatt senki sem szólt, hogy esetleg nem tudna aludni tőle, vagy zavarja vmiben. Kis utcában lakunk, de elég sok mindenki nem bír minket.
Nagyon dühös vagyok, és nagyon szeretném megtudni, hogy ki volt az, mert az biztos, hogy itt nem élné nyugodtan a nyugdíjas éveit. (sajnos sok itt a begyöpösödött állatutáló mocsok) A legvédtelenebbet kell bántani? Nem az, hogy odajött volna és közli, hogy csináljak vmit a kutyával, mert őt zavarja... meg kell ölni.
Lehet valamit tenni? Legszivesebben kiraknék a kerítésre egy plakátot amin leoltom a büdös k***a anyjába.
Akármilyen ötlet jó lenne... átmenni és kérdezni valami olyat amivel lebukhatnának, vagy ilyesmi.:(
Köszi előre is!
Na igen , ha megnevelted volna a kutyád akkor nem ugatott volna egész este.Attól hogy téged nem zavar , lehet hogy másokat igen.Szomszédomat sem zavarja ha ugat a kutyája , engem meg felidegesít mikor hajnali 3 kor rákezd az ablakom alatt , de sikerült elérnem nála hogya rászólok abbahagyja(am már szóltam is a szomszédnak).
A mérgezéssel természetesen nem értek egyet , de utólag már úgysem tehetsz semmit.
Pedig arról le kell szoktatni , hogy feleslegesen ugasson.Amint írta a kérdező vonyított a kutyája , az meg nem egyenlő az ugatással és nem is azért csinálta mert idegenek voltak a kapu előtt vagy ilyesmi.
Már a kutyám ugatásának hangerejéből , módjából tudom hogy mire ugat anélkül hogy kinéznék így tudom hogy mikor ugat feleslegesen , és ilyenkor igen is rá kell szólni.És egy őrkutyát nem az ugatás határoz meg , szomszéd keveréke is ugat de mikor bemegyek hozzájuk farkát behúzva szalad a gazdája mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!