Vmelyik szomszéd megmérgezte a kutyámat. Mit tehetnék?
Hangos kutyi volt, ivarérett, ezért elég sokat vonyított este, de minket nem zavart egyáltalán, gondoltuk a szomszédokat se, mert 8 év alatt senki sem szólt, hogy esetleg nem tudna aludni tőle, vagy zavarja vmiben. Kis utcában lakunk, de elég sok mindenki nem bír minket.
Nagyon dühös vagyok, és nagyon szeretném megtudni, hogy ki volt az, mert az biztos, hogy itt nem élné nyugodtan a nyugdíjas éveit. (sajnos sok itt a begyöpösödött állatutáló mocsok) A legvédtelenebbet kell bántani? Nem az, hogy odajött volna és közli, hogy csináljak vmit a kutyával, mert őt zavarja... meg kell ölni.
Lehet valamit tenni? Legszivesebben kiraknék a kerítésre egy plakátot amin leoltom a büdös k***a anyjába.
Akármilyen ötlet jó lenne... átmenni és kérdezni valami olyat amivel lebukhatnának, vagy ilyesmi.:(
Köszi előre is!
Előző, a kérdező tudta, hogy zavarja a szomszédot (a feleséget), aki tüdőrákos. Tudvalevő, hogy a rák nagy fájdalmakkal jár. Örül, ha kicsit tud aludni. Ebbe a kis alvásba ha beleüvölt a kutya, és felébreszti...
Mindezt le is írta a kérdező, a modik törölték.
Nem tudtam, hogy zavarja -.- Honnan tudtam volna?
Miután megtaláltuk a halott kutyát utána mentünk át megkérdezni, nem előtte.
Am meg az ő hibája hogy rákos. Nem kéne annyit cigizni. Ide hallom ahogy krákog...
Kedves előző. Akkor sem ez a módja, ha bármilyen beteg. Ha engem zavarnak például a hozzászólásaid jogom lenne elmenni hozzád és kibelezni? Na ugye...
Kedves kérdező. Én is rákbeteg vagyok (urológiai vonatkozásban) és felvilágosítanálak, hogy nem függ össze a cigivel a kialakulás. Akkor nagyon gáz, ha valaki beteg és szívja.
Sajnálom.
De mi már több mint 10 éve szomszédok vagyunk és szerintem nála biztos, hogy a cigitől alakult ki a tüdőrák. De ha nem, akkor is hülye, mert még cigizik.:D Hát mindig kint van 24ből 12 órát és szívja.
"...kis utcában lakunk, de elég sok mindenki nem bír minket"
Na, vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!