Több kutyás gazdik! Ti szoktatok a kutyákkal külön-külön sétálni, programokra vinni őket?
Figyelt kérdés
Pl egyiket elviszed kirándulni, a többieket nem.2022. febr. 10. 11:45
11/13 anonim válasza:
Egy 3 éves németjuhász és egy 1,5 éves ausztráljuhász gazdája vagyok. Együtt viszem őket kirándulni, sétálni. Mindkettővel van külön fejbeni fárasztás és heti egy külön séta, ezt az egyedül maradás gyakorlasa miatt vezettem be, aztán már így maradt.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nekem 3 kutyám van, 1.5, 3 és 13 évesek. Az öreget már csak rövidebb sétákra viszem a többiekkel. Fáradékony. A 2 fiatallal szoktam hosszabb sétákat tenni. Most viszont egy kutyás találkozóra szeretném elvinni a legfiatalabbat egyedül. Több órás program februárban, esélyes hogy a 3 éves kutyám (csivava) fázna, ezért inkább otthon hagyom, de kicsit sajnálom, mert mindig olyan lelkesen vár az indulásra és jön velünk kirándulni is.
Kíváncsi voltam másoknál hogyan működik:)
2022. febr. 10. 21:26
13/13 anonim válasza:
Mindenképpen szükséges külön is foglalkozni velük!
Nálunk vannak közös séták és külön edzések is, mindenkinek igényeihez mérten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!