Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Több kutyás gazdik! Ti szoktat...

Több kutyás gazdik! Ti szoktatok a kutyákkal külön-külön sétálni, programokra vinni őket?

Figyelt kérdés
Pl egyiket elviszed kirándulni, a többieket nem.
2022. febr. 10. 11:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen.
2022. febr. 10. 12:12
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen
2022. febr. 10. 12:15
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
2 van, ha seta van, akkor viszem mindkettot, ha biciklivel megyek, akkor csak a nagyobbat, aki igenyli a futast is.
2022. febr. 10. 12:23
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kettő van! Én nagyon ritkán viszem őket külön-külön bárhová (pl orvoshoz). Egyrészt azért mert nagyon nehéz őket szét választani. Megy a hiszti elég hangosan ha valaki otthon marad. Másrészt pedig sajnálom is, hogy csak az egyikkel foglalkozok olyankor. Így én általában mind a kettőt viszem mindenhová!
2022. febr. 10. 12:41
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Nekem 2 van, soha nem viszem őket külön, mert nagyon nehezen viselik mikor egyedül vannak. 1-2 ilyen eset volt, mikor az egyiket kellett vinni dokihoz, mert beteg volt, nyilván oda nem jött csak ő.
2022. febr. 10. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Három kutyám van, külön-külön is foglalkozok velük, az utolsó kettő leginkább egy kutyás sport miatt került hozzám, így ez magától értetődő nálunk.

A legfiatalabb versenyzik csak (a másik kettő "nyugdíjas"), így versenyre és edzésre leginkább csak őt viszem, illetve biciklizünk is, aminek a tempóját már nem bírná a két idősebb.

Egyik idős még aktívabb, vele elkezdtem egy új sportot, az edzésekre legtöbbször csak őt viszem.

A legidősebb látása, hallása, mozgása már nem a régi, de őt pedig egy-két hetente el szoktam vinni sétálni, hogy neki is legyen egy kis "énideje". <3

A napi sétára pedig jön mind a három.

2022. febr. 10. 13:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ketten vannak nálam.

A napi sétákra együtt megyünk. Az edzésekre néha külön és otthon marad a másikuk; néha az egyik a pálya mellett boxban van amíg a másik dolgozik.

Ennél hosszabb különlét előző nyáron volt 1x (1 nap a Balatonon a fiatalabbal) és most nyáron lesz ha minden jól megy 4 nap külföldön az idősebbel.

2022. febr. 10. 14:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, külön is, és egyben is szoktam a hárommal
2022. febr. 10. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem három van, egy 3, egy 9 és egy 14,5 éves. Az időset csak heti kétszer vagy háromszor viszem el sétálni, akkor hárman megyünk, a két fiatalabbat viszont mindig egyszerre.
2022. febr. 10. 19:50
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Pont azért kell őket külön is vinni, hogy ne alakuljon ki az, amit fent írnak: egymás nélkül hiszti van, egymás nélkül nem működnek, nincs megfelelő kapcsolat külön-külön a gazdával. Ez sajnos a tipikus lusta-hobbista hozzáállás, hogy együtt vannak állandóan, egymáshoz kötődnek főleg. Nem pedig a gazdához.
2022. febr. 10. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!