Mopsz kutya vásárlás?
Sziasztok!
Mopsz kutya vásárlásban szeretném a segitségeteket kérni.
Aki már korábban vásárolt mopsz kutyát Magyarországon tudna ajánlani tenyésztőt, aki megbizható?
Illetve megszeretném kérdezni jelenleg milyen árban vannak a mopsz kutyusok, én 250 ezer forintról tudok, azonban aki jártasabb a témában biztosan jobban tudja.
Köszi előre is a segitséget!
3.-nál a pont.
Szakmailag elítélem aki ilyet vesz. Nem véletlenül tiltott több helyen külföldön.
Nem a kérdésre, csak itt a kialakult vitára válaszolnék: kínszenvedés az élet annak az állatnak. Nem az a gond, hogy szegényke csúnyácska, hanem hogy olyan, mintha nyomorékokat tenyésztenének... Lába, csípője; lélegezni, enni sem tud rendesen...
Nem kéne léteznie ennek a fajtának, vagy legalábbis nem ebben a formában
1-2: Köszönöm nektek a hasznos és segítőkész válaszokat!!!
Többiek: Majd én eldöntöm, milyen kutyát akarok, ha nem vagytok képesek érdemben vászolni, ne válaszoljatok, nem vagyok kiváncsi a "menhelyről hozz el", "drága ez a fajta", és hasonló haszontalan kommentekre.
Hozz el te menhelyről, én sporoltam eleget erre a kutyára.
Honnan tudtam,hogy a Mopszra rajtam kívül csak ilyenek fognak válaszolni?
Francia bulldog,angol bulldog ugyan ezt a komment sereget szüli,máskor nem válaszolnak,ha segíteni kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!