Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem lehet be látni,...

Miért nem lehet be látni, hogy mindenki máshogy étkezteti a kutyáját? Más is etet nyersen?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van két ivartalan közép Ázsiai juhászkutyám.

Egy szuka ( 70 kg), és egy kan ( 81 kg).

Valamelyik nap az egyik barátnőm nálam töltötte a délutánt és teljesen hüledezve lebaszott, hogy tönkre teszem a kutyák beleit mert nyersen ertetek ( csirke farhat, pulyka nyak - mell, kacsa alkatrészek), és hiába kapnak rizst meg zöldséget hozzá... bele fognak pusztulni.

Mert szerinte csak a royal canin a tápok a valamire valók és ő is azt eteti csak.

Próbáltam elmagyarazni neki, hogy azért az én kutyáim testfelepeitese és szükségletei teljesen mások mint az ő havanese kutyájáé.

Ráadásul szerinte most már az fog jönni, hogy láncra verem őket és kibaszom őket a kert végébe mert ilyen őskori etetés forma után már csak azt tudja elkepzelni.

Van itt valaki aki szintén nyersen etet? :/

Nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok.

Köszönöm

2022. jan. 17. 22:56
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

30/30.

Akkor nyilván túl hizlaltam :D most mit csináljak ha annyi? 😅

2022. jan. 24. 16:50
 32/37 anonim ***** válasza:
89%
Fotód van róla?
2022. jan. 25. 06:44
 33/37 anonim ***** válasza:
87%
Fotó természetesen nem lesz, akkora a kutya hogy nem fér bele egy képbe :D A nagyotmondás rengeteg kutyásnak megy, az ő kan kutyája is max 60-65 kg-os lehet.
2022. jan. 25. 13:31
 34/37 anonim ***** válasza:
13%

Átlag méretűk:

magasság: kan 65.00- cm

szuka 60.00- cm

súly: kan 55.00-80.00 kg

szuka 40.00-65.00 kg

Az átlaghoz képest a kérdező kutyái picit vannak fölötte, a kan 1 kg-val , a szuka pedig 5 kg-val (a legnagyobb mérethez).

Illetve a kérdés szempontjából mindegy is.

2022. jan. 25. 13:43
 35/37 anonim ***** válasza:
82%

Látom a 34-es sem olvasta el a pásztorkutyás találkozó, az orosz pásztorkutyák nemzeti bajnoksága, és a nyáj melletti kutyákról szóló hivatalos, mért adatokat. :)

Ez hol van? Wikipédia? Vagy melyik másik bulvároldalról? :)

2022. jan. 25. 15:52
 36/37 A kérdező kommentje:

Én nem azért írtam ki a kérdést, hogy bizonygatnom kelljen bármit is.

Annyi kiló és kész! Se több se kevesebb.

Nem minden kutya standard méret, egy tacskó is lehet pl elhízott.

2022. jan. 25. 18:15
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

34. vagyok valóban nem olvastam nincs is pásztorkutyám, nem értek hozzá csak kíváncsi voltam mi lehet a méretűk, ha már feljött a téma és hogy elképzelhetetlen-e ami a kérdező ír.

innen van:

[link]

Most ránéztem, hogy akkor hivatalosabb helyen mit írnak

MÉRET ÉS SÚLY:

Marmagasság: Kanok: Minimum 70 cm.

Szukák: Minimum 65 cm.

A nagy méret kívánatos, de meg kell maradnia az arányos felépítésnek.

Súly: kanok: Minimum 50 kg.

szukák: Minimum 40 kg.

Itt a minimum van megadva. Maximumot sajnos nem találtam náluk.

Forrás:

[link]

KARAKÁN Klub, az orosz, európai és ázsiai juhász, őrző-védő és területőrző kutyát tenyésztők és tartók egyesülete

2022. jan. 25. 18:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!