Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem lehet be látni,...

Miért nem lehet be látni, hogy mindenki máshogy étkezteti a kutyáját? Más is etet nyersen?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van két ivartalan közép Ázsiai juhászkutyám.

Egy szuka ( 70 kg), és egy kan ( 81 kg).

Valamelyik nap az egyik barátnőm nálam töltötte a délutánt és teljesen hüledezve lebaszott, hogy tönkre teszem a kutyák beleit mert nyersen ertetek ( csirke farhat, pulyka nyak - mell, kacsa alkatrészek), és hiába kapnak rizst meg zöldséget hozzá... bele fognak pusztulni.

Mert szerinte csak a royal canin a tápok a valamire valók és ő is azt eteti csak.

Próbáltam elmagyarazni neki, hogy azért az én kutyáim testfelepeitese és szükségletei teljesen mások mint az ő havanese kutyájáé.

Ráadásul szerinte most már az fog jönni, hogy láncra verem őket és kibaszom őket a kert végébe mert ilyen őskori etetés forma után már csak azt tudja elkepzelni.

Van itt valaki aki szintén nyersen etet? :/

Nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok.

Köszönöm

2022. jan. 17. 22:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%
Sőt, az RC kifejezetten rossz táp. Főleg a nagytestű fajtáknak.
2022. jan. 18. 07:24
 12/37 anonim ***** válasza:
93%

A husfeldolgozo uzemek altalanos tisztasagi allapotai miatt en mondjuk sosem adnek nyersen semmit, de valojaban en is a hazikosztot preferalom.

Nekem is KAJ-om van es az enyem is volt 80+os, de ahogy bejott a joido es a kutya ledobta a teli bundat (tavaly) akkor dobbentem ra, hogy dagadt - azota hanyagolom a rizst es a tesztat mint toltoanyag es csak hust es zoldseget kap ... cel, hogy visszamenjunk valahogy 72-75 kilora.

2022. jan. 18. 07:50
 13/37 anonim ***** válasza:
19%
Akkor nem lehet túl nagy, ha 80kilósan már kövér. 90kg alatti kanok kicsik.
2022. jan. 18. 08:02
 14/37 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom 13-as, de szerintem nem nagyon van nagyobb KAJ az enyemnel - kimondottan nagynak szamit a fajtajabol. De barmikor osszenezhetjuk a kutyainkat!? Reszemrol semmi problema.
2022. jan. 18. 10:08
 15/37 anonim ***** válasza:
90%

14+

En kutyam apja egy 95 kilos 'dinoszaurusz' ... de egyaltalan nem nagyobb a kutyamnal, csak dagadtabb.

2022. jan. 18. 10:15
 16/37 anonim ***** válasza:
26%
De amugy is nagyon jol tudjuk, hogy a kozepazsiai 'nagysaga' a sziveben rejlik. Lehet egy KAJ behemot, de ha nyulszive van semmit sem er!
2022. jan. 18. 10:31
 17/37 anonim ***** válasza:
31%

Tök mindegy ki mivel eteti a kutyáját, ameddig az egészséges és jó az állatnak.

De megjegyzem, hogy aki nyersen etet az tökre úgy viselkedik már, mint az embereknél a vegánok. Állandóan erről beszélnek az ilyen kutyások, és meg akarják nekem magyarázni h az én Royal Canin tápom egy szar. Idegesítő.

2022. jan. 18. 11:06
 18/37 anonim ***** válasza:
85%
17, Én táppal etetek, de attól még a Royal Canin egy szar. 🤷‍♀️
2022. jan. 18. 11:09
 19/37 anonim ***** válasza:
90%
17-es. Én nem akarnám megmagyarázni. Az egyik macskám tápos, a másik nyerses. Melyiket magyarázzam? A nyerses is tápos volt, de váltottunk.
2022. jan. 18. 11:40
 20/37 anonim ***** válasza:
14%
Egyik ismerősömnek 120kg-os a kauja. Hozhatod a 80kilós kájt összemérni. :)
2022. jan. 18. 11:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!