Miért nem lehet be látni, hogy mindenki máshogy étkezteti a kutyáját? Más is etet nyersen?
Sziasztok.
Van két ivartalan közép Ázsiai juhászkutyám.
Egy szuka ( 70 kg), és egy kan ( 81 kg).
Valamelyik nap az egyik barátnőm nálam töltötte a délutánt és teljesen hüledezve lebaszott, hogy tönkre teszem a kutyák beleit mert nyersen ertetek ( csirke farhat, pulyka nyak - mell, kacsa alkatrészek), és hiába kapnak rizst meg zöldséget hozzá... bele fognak pusztulni.
Mert szerinte csak a royal canin a tápok a valamire valók és ő is azt eteti csak.
Próbáltam elmagyarazni neki, hogy azért az én kutyáim testfelepeitese és szükségletei teljesen mások mint az ő havanese kutyájáé.
Ráadásul szerinte most már az fog jönni, hogy láncra verem őket és kibaszom őket a kert végébe mert ilyen őskori etetés forma után már csak azt tudja elkepzelni.
Van itt valaki aki szintén nyersen etet? :/
Nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok.
Köszönöm
A husfeldolgozo uzemek altalanos tisztasagi allapotai miatt en mondjuk sosem adnek nyersen semmit, de valojaban en is a hazikosztot preferalom.
Nekem is KAJ-om van es az enyem is volt 80+os, de ahogy bejott a joido es a kutya ledobta a teli bundat (tavaly) akkor dobbentem ra, hogy dagadt - azota hanyagolom a rizst es a tesztat mint toltoanyag es csak hust es zoldseget kap ... cel, hogy visszamenjunk valahogy 72-75 kilora.
14+
En kutyam apja egy 95 kilos 'dinoszaurusz' ... de egyaltalan nem nagyobb a kutyamnal, csak dagadtabb.
Tök mindegy ki mivel eteti a kutyáját, ameddig az egészséges és jó az állatnak.
De megjegyzem, hogy aki nyersen etet az tökre úgy viselkedik már, mint az embereknél a vegánok. Állandóan erről beszélnek az ilyen kutyások, és meg akarják nekem magyarázni h az én Royal Canin tápom egy szar. Idegesítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!