Mit csináljak, ha a szomszédom direkt csak azért tűzijátékozik ma, mert tudja, hogy a kutyám fél tőle?
“ Szimplán egy réteg akinek nincs rá pénze (soha nem is volt), “
Pont akkor tetszett, amikor nem volt pénzem, és nem tehettem meg. Most hogy van, és bármikor megtehetném, már nem izgat.
“Magyarul pont a beszűkült tudatállapotú, iq nulla lecsúszott "ember" írogatja.”
Gondolom az iq alatt az IQ-t érted. Nyilván ha ez az érték nálad egy átlagos szintet megütne, le tudnád írni helyesen. Ha esetleg az átlag felett lenne valamivel, eljutottál volna addig is, hogy a logikai feladványok helyes megoldásának és hogy az embernek mi okoz élvezetet, az égvilágon semmi köze egymáshoz.
33-as!
Nem értem hogy jön ez ide. Ha nem tudsz értelmeset írni, akkor inkább nem kell semmit.
A körülmetélés errefelé nem terjedt el a több ezer év alatt, a tüzijáték meg igen.
“ Nem értem hogy jön ez ide. “
Különbusszal, hogy fel ne ismerjék.
“Ha nem tudsz értelmeset írni, akkor inkább nem kell semmit.”
Nem is azért írtam, mert kell, hanem mert úri kedvem így tartotta. :)
36-os!
Akkor jó, azt hittem te is egy sötét kutyab.zi vagy, aki csak tartja a kutyát, de komolyabban foglalkozni már nem akar vele, aztán másokat okol amikor elszökik.
De ha te egy úr vagy, akkor jó, szeretettel meghívlak hozzánk Izraelbe, de ne busszal gyere!
32/35-ös:
Te tulajdonképpen analfabéta vagy, vagy, vagy csak számolni nem tudsz.
A cikked szerint:
“ A kínai Li Tian nevű szerzetes leírásai szerint a durrogtatás, robbantgatás 1000 évvel ezelőtt kezdődött.”
Több ezer, mi? 🤣
Továbbá:
“ Így került Európába
Egyes írások szerint a 13. században Marco Polo is szállított puskaport Kínából Európába,”
“ Hazánkban az első nagyobb tűzijátékot 1476. december 22-én Mátyás király és Aragóniai Beatrix esküvőjén lehetett látni.”
“ Sajnos a sors Magyarországon nem engedte, hogy ez a csodálatos szórakozás elterjedjen. A másfél évszázados török uralom és a Rákóczi-szabadságharc után jutott el hazánkba újra a tűzijáték, mely az uralkodók, nagyurak kerti mulatságait tették ünnepélyesebbé. 1772. július 27-én, Szent Jakab napján, Eszterházy Miklós József rendezett tűzijátékot, ”
Tehát még 200-300 éve is csak úri huncutság volt, nem a prolik szórakozása.
Jó hogy nem már azt mondod, hogy az előember puffogtatott. Bár ebben az egyben igazad van, ma az előember puffogtat. 😁
“ Akkor jó, azt hittem te is egy sötét kutyab.zi vagy, aki csak tartja a kutyát, de komolyabban foglalkozni már nem akar vele,”
Ezzel arra célzol, hogy akinek nincs kutyája az foglalkozik a nemlétező kutyájával, akinek meg van, az mind hanyagolja? Vagy hogy kell ezt érteni?
“ De ha te egy úr vagy, akkor jó, szeretettel meghívlak hozzánk Izraelbe, de ne busszal gyere!”
Nagyon szívesen. Vízen mennyire veszélyes arrafelé?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!