Mit csináljak, ha a szomszédom direkt csak azért tűzijátékozik ma, mert tudja, hogy a kutyám fél tőle?
“ meg a gazdát verje meg az év további 364 napjában mert a kutyája folyamatosan ugat?”
Nincs olyan, hogy egy kutya folyamatosan ugat, csak a te fejedben. Aki látott kutyát 5 méternél közelebbről, az tudja, hogy egy-két kivétellel normális kutya akkor ugat, ha valami oka van rá, pl. petárdázás, vagy megijesztik, vagy szándékosan mérgesítik a kapunál.
Csak a városi prolik hiszik azt, hogy a kutya amikor ép nem eszik vagy alszik, akkor folyamatosan ugat.
#20:
Nem!
Nekünk is van kutya, kinn járőrözik egész éjjel a kertben, és mégse folyamatosan ugat, hanem tényleg csak akkor, ha mozgás van.
Azaz talán éjjelente 1-2 alkalommal.
Tehát igenis, atomot, pofont, vagy anális fixációt érdemel az, aki direkt hergeli, bántja a kutyát, csak mert tudja, hogy fél bizonyos dolgoktól.
Nem csak a szomszéd tűzijátékozik. Ha nem az szomszédod tűzijátéka ijeszti meg, akkor megijesztik majd a többiek tűzijátékai. Attól még hogy egy kutya nem ugat egyfolytában van kutya aki órákon át tud ugatni. Te meg a kutyád kibirjátok 1x egy évben. Á szomszédod talán minden nap el kell turje órákon át a kutyád ugatásât.
Azt meg nem értem miért retardált valaki ha szereti a tűzijátékokat?
Két kutyám van!
A 7-es válaszolóval maximálisan eggyet értek.
Neveld le a kutyádat az ugatásról.
Foglalkozni kell vele.
“ Azt meg nem értem miért retardált valaki ha szereti a tűzijátékokat?”
A gyerekeket megértem, hogy szeretik. Én is szerettem. Aki 18-20 éves korára nem tud kinőni belőle, az inkább visszamaradott.
Aki meg emiatt mást retardáltnak tart, az nem csak buta, hanem rosszindulatú is.
"Azt meg nem értem miért retardált valaki ha szereti a tűzijátékokat?"
Nem az. Szimplán egy réteg akinek nincs rá pénze (soha nem is volt), vagy csak fél tőle mint mindentől írja/mondja ezt. Magyarul pont a beszűkült tudatállapotú, iq nulla lecsúszott "ember" írogatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!