Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, ha a szomszédom...

Mit csináljak, ha a szomszédom direkt csak azért tűzijátékozik ma, mert tudja, hogy a kutyám fél tőle?

Figyelt kérdés
Egész évben mondogatta, hogy ezt fogja csinálni, mivel a kutyám gyakran ugat, amivel szerintem nincs semmi gond, mivel azért kutya.
2021. dec. 31. 23:13
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
98%
Semmit nem tudsz csinálni, a környéken egyébként is tüzijátékoznának és petárdáznak nélküle is.
2021. dec. 31. 23:18
 2/47 anonim ***** válasza:
45%
egy napig kibírjátok
2021. dec. 31. 23:20
 3/47 anonim ***** válasza:
90%
Zárd be a házba Buksit.
2021. dec. 31. 23:24
 4/47 anonim ***** válasza:
36%
Ismerd ki a szomszédodat. Találd meg a gyenge pontját, amivel te akár az év minden napján bosszanthatod. Aztán majd ha fehér zászlót lenget, megoldódik a probléma. Hidd el, nem olyan nehéz az őrületbe kergetni valakit. :D
2021. dec. 31. 23:33
 5/47 anonim válasza:
85%

Szia.Gondolom már nem lehet elkerülni a tüzijátékozást,mert már elég késő van hogy intézkedj,de jövőre szerintem beszélj vele normálisan,és ha az sem működik akkor tényleg zárd be valahová a kutyát,ne hogy elszökjön.Mellesleg én sem hagynám ki azért a tüzijátékot,mert a szomszéd nem akarja,de kívánom hogy jussatok dűlőre :)

Boldog új évet!

2021. dec. 31. 23:34
 6/47 anonim ***** válasza:
32%

Menj ki azt b*szd nyakon.

De kétlem,hogy szándékosan a te kutyád lenne az aki miatt több tízezret elkölt tüzijátékra.

Szimplán ugyan olyan retardált mint a többi 'jajj de vicces,hangja van és még színes is,ráadásul meggyújthatom' ember,és élvezi hogy fellövöldözheti azokat a vackokat.

2021. dec. 31. 23:36
 7/47 anonim ***** válasza:
83%

"mivel a kutyám gyakran ugat, amivel szerintem nincs semmi gond, mivel azért kutya."

Ja,hogy ilyen indokkal.Hát öcsém,akkor ezt megérdemled.A kutya és te is nagyon maximum egy óráig fogjátok tőle a durrogtatást hallgatni.

Ellenben ő egész évben el kell tűrje a kutyádat,úgyhogy ne te legyél felháborodva.Mert ebben az esetben semmi jogod hozzá.Örülj neki,hogy csak ilyenkor adja vissza..:D

2021. dec. 31. 23:38
 8/47 anonim ***** válasza:
78%
Remélem troll vagy. Meg is lehet nevelni azt a kutyát, hogy ne ugasson. De, igen meglehet. Jah, hát akkor foglalkozni kéne vele, az meg már nem oké. Inkább a szomszéd ne tudjon pihenni a ugatástól.
2021. dec. 31. 23:40
 9/47 anonim ***** válasza:
67%

"Szimplán ugyan olyan retardált mint a többi 'jajj de vicces,hangja van és még színes is,ráadásul meggyújthatom' ember,és élvezi hogy fellövöldözheti azokat a vackokat."

Tehát évente több százezer ember retardált, aki augusztus 20-án élvezi a tűzijátékot? Az egész világon tízmilliók retardáltak, akik ezt élvezik.

2021. dec. 31. 23:55
 10/47 anonim ***** válasza:
76%

"amivel szerintem nincs semmi gond, mivel azért kutya."

A tűzijáték meg azért az, hogy durrogjon.

Örülj hogy még nem mérgezte meg a kutyádat! Én már megtettem volna. Ne a szomszéddal foglalkozz hanem a kutyádat neveld!

2021. dec. 31. 23:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!