Mit csináljak, ha a szomszédom direkt csak azért tűzijátékozik ma, mert tudja, hogy a kutyám fél tőle?
Szia.Gondolom már nem lehet elkerülni a tüzijátékozást,mert már elég késő van hogy intézkedj,de jövőre szerintem beszélj vele normálisan,és ha az sem működik akkor tényleg zárd be valahová a kutyát,ne hogy elszökjön.Mellesleg én sem hagynám ki azért a tüzijátékot,mert a szomszéd nem akarja,de kívánom hogy jussatok dűlőre :)
Boldog új évet!
Menj ki azt b*szd nyakon.
De kétlem,hogy szándékosan a te kutyád lenne az aki miatt több tízezret elkölt tüzijátékra.
Szimplán ugyan olyan retardált mint a többi 'jajj de vicces,hangja van és még színes is,ráadásul meggyújthatom' ember,és élvezi hogy fellövöldözheti azokat a vackokat.
"mivel a kutyám gyakran ugat, amivel szerintem nincs semmi gond, mivel azért kutya."
Ja,hogy ilyen indokkal.Hát öcsém,akkor ezt megérdemled.A kutya és te is nagyon maximum egy óráig fogjátok tőle a durrogtatást hallgatni.
Ellenben ő egész évben el kell tűrje a kutyádat,úgyhogy ne te legyél felháborodva.Mert ebben az esetben semmi jogod hozzá.Örülj neki,hogy csak ilyenkor adja vissza..:D
"Szimplán ugyan olyan retardált mint a többi 'jajj de vicces,hangja van és még színes is,ráadásul meggyújthatom' ember,és élvezi hogy fellövöldözheti azokat a vackokat."
Tehát évente több százezer ember retardált, aki augusztus 20-án élvezi a tűzijátékot? Az egész világon tízmilliók retardáltak, akik ezt élvezik.
"amivel szerintem nincs semmi gond, mivel azért kutya."
A tűzijáték meg azért az, hogy durrogjon.
Örülj hogy még nem mérgezte meg a kutyádat! Én már megtettem volna. Ne a szomszéddal foglalkozz hanem a kutyádat neveld!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!