Vásárokon 10e ft ért max lehet találni kisméretű kutyust?
Figyelt kérdés
Keverek is jó, lényeg, hogy kisméretű legyen. Nem szaporítani szeretnénk..2021. nov. 30. 15:48
21/40 anonim 

válasza:

A menhelyi sincs ingyen,nem értem, miért hiszi ezt sok ember.
22/40 anonim 

válasza:

Menhelyen is 15-20 ezer egy kutya, általában ez az oltások költsége.
23/40 anonim 

válasza:

Kérdező, én a állatok kategóriában nem mertem volna feltenni egy ilyen kérdést, a sok habzószájú mindenttudó elvileg "állatbarát" egyedeknek.( Itt csak ők válaszolhatnak, és ők a megmondóemberek) Mindenki más 0-ra van pontozva. Mint ahogy én is, mindjárt.
24/40 anonim 

válasza:

Hozz ki egy kutyát gyepiről, de ne támogass szaporítókat, mellesleg ők tényleg nyerészkedni akarnak, Facebookra is csak azért ingyen hirdetik meg, mert szabályba ütközne árat írni, de 10 ezernél ők is drágábban adják valószínűleg, pedig az még etikátlan is. Ha menhelyre nem akarsz menni, ott vannak a gyepik, lehet, hogy altatástól mentesz meg egyet.
25/40 anonim 

válasza:

Lepontoztatok a spanieles valaszomat...kapjátok be!!
26/40 anonim 

válasza:

21
Írta valaki,hogy ingyér' van a menhelyi? Szerintem tudják,hogy nem.
27/40 anonim 

válasza:

25# most, hogy hőbörögtél kikerestem a spánielest és rá is nyomtam a pirosra. :-D
28/40 anonim 

válasza:

Székesfehérvári Aska Alapítványnál 15 ezer ft egy kutya kiváltása. Vannak kistestűek is. Oltva, chippelve, féreghajtva. Miénk is onnan van.
30/40 anonim 

válasza:

Menhelyen nézz szét, akár élőben, akár online. Ott mondd el, hogy kicsit keresel és x tulajdonságokkal kéne bírnia (pl nyugodt, családbarát, jól kijön más kutyákkal), biztos, hogy rengeteg kutyus közül választhatsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!