Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vásárokon 10e ft ért max...

Vásárokon 10e ft ért max lehet találni kisméretű kutyust?

Figyelt kérdés
Keverek is jó, lényeg, hogy kisméretű legyen. Nem szaporítani szeretnénk..
2021. nov. 30. 15:48
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Oké, sziasztok!💁💁
2021. nov. 30. 16:11
 12/40 anonim ***** válasza:
90%
Én is a menhelyt ajánlom. Én jobban is támogatom,mint egy tenyésztőtől vett 200 ezrest. Van rengeteg kölyök a sok szaporító miatt, sírnak a menhelyek a kölyökáradat miatt. Ők megmondják kb.mekkora lesz,kistestű is bőven akad.
2021. nov. 30. 16:12
 13/40 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem kapsz vásárban,nézz szét valami közeli faluban, ott szokott lenni olyan kutya,amelyik kölykezik,a kutyusokat pedig el kell passzolni. Az én kutyám is hasonló helyről van, teljesen egészséges, jó kutya.
2021. nov. 30. 16:13
 14/40 anonim válasza:
85%

Fogadj egyet örökbe, tele a sintértelep és a menhely a sok kutyával, sokkal hálásabb lesznek és neked is eszedbe fog jutni, hogy megmentettél egy kutyát. Ha számít neked a fajtatisztaság akkor a fajtamentőktől olyat is be tudsz fogadni, kölyökkutyaként is.

"Ha nem tenyeszeti kutyat veszek 200e ft ert mar nem is kutya?? "

Sajnos ha 10e-ért veszel kutyát akkor egy szaporítótól veszed, akit ezzel támogatsz, és nincs semmiféle kontrol felettük, szaporítják a kutyákat orba-szájba ezért egészségtelenebbek. Az olcsó kutya sem olcsó, csak nem egyben fizeted ki a tenyésztőnek, hanem gyógyszerre és állatorvosra fogod otthagyni a pénzt, hosszú távon még többet is. Természetesen vannak kivételek, de valószínű hogy itt is az olcsó lesz a drága.

2021. nov. 30. 16:13
 15/40 A kérdező kommentje:
Koszonom!! Vegre 3 értelmes ember!
2021. nov. 30. 16:14
 16/40 anonim ***** válasza:
62%
Van még ilyen, hogy vásárban kutyát árulnak? Vagy kiállításra gondolsz? Mi az a vásári kutya?
2021. nov. 30. 16:14
 17/40 anonim ***** válasza:
75%
Nincs. Menhelyen viszont ingyen van.
2021. nov. 30. 16:16
 18/40 anonim ***** válasza:
19%
Spanielt vettunk 12 ert. Az elozo tulajdonos orult mert meg volt neki 6 kolyok es en meg orultem mert olcson megusztam. Szep gondozott. Doki atnezte, minden rendben van vele. Jatekos, mozgekony. Szeretjuk.
2021. nov. 30. 16:17
 19/40 anonim ***** válasza:
87%

Beszarás, eddig is azt magyarázta neki majdnem mindenki hogy ne szaporítótól vegyen hanem menhelyről fogadjon örökbe, de csak a 12. választól sikerült felfognia 😂

A lényeg hogy végül átment az üzenet, ha nehezen is.

2021. nov. 30. 16:19
 20/40 anonim ***** válasza:
60%
Szia! Sok a rosszindulatú, értelmetlen komment! Viszont én is azt ajánlom inkább, hogy fogadj örökbe! Mi is két kistestű keverék kutyust fogadtunk örökbe, és nem bántuk meg. Két kis ártatlan lelket mentettünk emg a haláltól, most császár módjára élnek :D Egy menhelyes kutyus irtóó hálás tud lenni, nem is gondoltál.
2021. nov. 30. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!