Zamárdiban le lehet vinni a strandra kutyát? (Kisméretű)
Figyelt kérdés
Egy kiskutyát szeretnék magammal vinni a strandra(6 hónapos), Zamárdiba, csak nem tudom lehet - e még ha kisméretű is.... (Egy Yorkshire - ról van szó és csak a parton lenne)2021. júl. 21. 15:10
1/3 anonim válasza:
Nem. 3 kutyás strand van csak a Balatonnál. Keszthely, Fonyód, és B.földvár.
2/3 anonim válasza:
Ha csak a parton lesz, senki nem fog szólni érte. A kutyás strand azt jelenti hogy ott fürdenek is a kutyákkal.
3/3 anonim válasza:
Ha fürdetni nem akarod, sétálhatsz vele, de ne a legnagyobb tömegben, mert szólhatnak. Reggel, amikor még nincsenek strandolók, láttam kutyásokat a strand füves részén bandázni tavaly.
Ha fürdeni is akartok, Földvár közel van, ott van kutyastrand, én oda mentem át a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!