A Wizz Air-nél fel lehet vinni a fedélzetre kisméretű kézitáskát?
42 × 32 × 25 cm méretű "kisméretű kézipoggyász" benne van a jegy árában
Ennél nagyobbért (pl. a szokásos 55 cm magas "kabinbőrönd" fizetni kell)
"Én arra értettem,hogy nők esetében, kis táska."
Viheted.
Alaphelyzet (azaz sima jegyed van): 1 "kisméretű kézipoggyászt" vihetsz, amit fent írtam.
Ha fizetsz a "nagyméretű kézipoggyász"-ért, akkor vihetsz 1 db 56 × 45 × 25 cm méretűt (csak egyet, kisméretű akkor nem lehet mellette)
Ha elsőbbségi beszállásod van, akkor a kézipoggyász mellett egy darab további személyes csomagot is a fedélzetre vihetsz.
Vagyis:
jegy + elsőbbségi beszállás = 1 kisméretű kézipoggyász + további 1 személyes csomag
jegy + elsőbbségi beszállás + nagyméterű kézipggyász = a nagyméretű kézipoggyász + további 1 személyes csomag
#3 arra értette, hogy a kisméretű poggyászként vihetsz kis női táskát is ( de nem pluszban, akkor az az egy poggyászod van), de ha nem fizetsz elsőbbségi beszállást, akkor csak 1 darab poggyászt vihetsz a fedélzetre, akkor is, ha nagy kézipoggyászt fizetsz. (Akkor csak a nagyot, ha nincs elsőbbségi beszállásod.)
Egyébkét számomra elég meglepő, hogy bár "Felmentem a honlapjukra, és sehol nem látom,hogy fel lenne tüntetve,hogy szabad vagy nem szabad felvinni." aztán amint érkezik az ember számára negatív válasz, egyből megtalálja az ember a "poggyász" szót a WizzAir kezdőoldalán, ahol ez le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!