Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Wizz Air-nél fel lehet...

A Wizz Air-nél fel lehet vinni a fedélzetre kisméretű kézitáskát?

Figyelt kérdés
Most fogunk először ezzel a társasággal repülni. Tavaly a Ryan Air-rel voltunk, és ott lehetett felvinni magunkkal egy kis kézitáskát a kisméretű kézipoggyászon kívül. Felmentem a honlapjukra, és sehol nem látom,hogy fel lenne tüntetve,hogy szabad vagy nem szabad felvinni. Valaki tudna segíteni?
2016. okt. 11. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:

42 × 32 × 25 cm méretű "kisméretű kézipoggyász" benne van a jegy árában

Ennél nagyobbért (pl. a szokásos 55 cm magas "kabinbőrönd" fizetni kell)

[link]

2016. okt. 11. 15:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Én arra értettem,hogy nők esetében, kis táska.
2016. okt. 11. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

"Én arra értettem,hogy nők esetében, kis táska."

Viheted.

2016. okt. 11. 16:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert most megnéztem, és csak az elsőbbségi beszállás esetén lehet felvinni magunkkal plusz 1 kis táskát. Akkor most mi a helyzet?
2016. okt. 11. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Alaphelyzet (azaz sima jegyed van): 1 "kisméretű kézipoggyászt" vihetsz, amit fent írtam.

Ha fizetsz a "nagyméretű kézipoggyász"-ért, akkor vihetsz 1 db 56 × 45 × 25 cm méretűt (csak egyet, kisméretű akkor nem lehet mellette)

Ha elsőbbségi beszállásod van, akkor a kézipoggyász mellett egy darab további személyes csomagot is a fedélzetre vihetsz.

[link]

Vagyis:

jegy + elsőbbségi beszállás = 1 kisméretű kézipoggyász + további 1 személyes csomag

jegy + elsőbbségi beszállás + nagyméterű kézipggyász = a nagyméretű kézipoggyász + további 1 személyes csomag

2016. okt. 11. 16:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!! :)
2016. okt. 11. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:

#3 arra értette, hogy a kisméretű poggyászként vihetsz kis női táskát is ( de nem pluszban, akkor az az egy poggyászod van), de ha nem fizetsz elsőbbségi beszállást, akkor csak 1 darab poggyászt vihetsz a fedélzetre, akkor is, ha nagy kézipoggyászt fizetsz. (Akkor csak a nagyot, ha nincs elsőbbségi beszállásod.)

Egyébkét számomra elég meglepő, hogy bár "Felmentem a honlapjukra, és sehol nem látom,hogy fel lenne tüntetve,hogy szabad vagy nem szabad felvinni." aztán amint érkezik az ember számára negatív válasz, egyből megtalálja az ember a "poggyász" szót a WizzAir kezdőoldalán, ahol ez le van írva.

2016. okt. 11. 21:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem kaptam negativ választ. Csak felmentem az oldalukra, és ott láttam,hogy elsőbbségi beszállással lehet plusz 1 db személyes tárgyat felvinni a gépre. Viszont szerintem ez nem fair a nőkkel szemben, mert köztudott és nem eltitkolt tény, hogy a nők még a wc-re is táskával mennek. (ezt most vedd viccne), de így igaz. És miért ne vihetné magával az ember lánya a kistáskáját amibe a pénzét elés egyéb dolgait tartja, főleg ha mondjuk várost nézni mennek ki egy adott országba. Ezért nem értem ezt a Wizz Airt. A Ryanair-nél ez plusz pont,hogy felvihetjük a kis motyonkat amivel mindenhova járunk, anélkül,hogy kitépnék a kezünk közül, vagy díjat számítanának fel. Nem mind 1 nekik,hogy nekem mi van az ölemben?! Ha elfér miért ne lehetne ott.
2016. okt. 12. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!