Wizz air gépre fel lehet vinni kisméretű ingyenes kézipoggyászban az alábbiakat?
Bontatlan állapotban:
20 doboz bontatlan cigarettát
öngyújtót
fél literes ásványvizet
5 tábla milka csokit
vegetát
pirospaprikát
borsot
köményt
majoránnát
mindet bontatlan állapotban szeretném szállítani.
illetve körömcsipeszt?
Tudom buta kérdések de nem szeretném a vámon hagyni a csomagom tartalmát...
Leírom mi nem mehet fel. Azt tuti kidobatják veled
-fél liter ásványvíz
- körömcsipesz
A többi mehet. Egyébként 800 szál cigaretta a határ. Ha ennél többet vinnél kidobatják veled.
Mindent felvihetsz, a 20 doboz cigit is (annyi a limit), kivéve a vizet. De azt megveheted duty free-ben is a biztonsági ellenőrzés után.
Egyébként tök mindegy hogy Wizz Air vagy más gép, a biztonsági ellenőrzéseket a sokszor olvasott tévhittel (vagy nem tudom honnan veszitek) ellentétben nem változik légitársaságonként, azt a repülésbiztonsági hatóságok végzik, így ugyanazt viheted fel az összes légitársaság összes gépére.
"A felsoroltakból mindent felvihetsz."
Ez is igaz egyébként.
A menyasszonyom mindig visz-hoz körömcsipeszt, ezt honnan vetted hogy nem engedik fel?
A gépre mindent vihetsz ami akkor még nálad van. ;-)
Na de ami téged érdekel:
Ha otthonról viszed... A víz semmiképp, átvilágításnál észre fogják venni, felesleges próbálkozni.
Max tíz db egyenként maximum 100ml-es folyadékot tartalmazó edény amit vihetsz. Szóval a fél literes üveget csakis üresen viheted be. (én üres fél literes palackot szoktam vinni és reptéren mosdóban megtöltöm - szeretem a csapvizet, itthon is azt iszom)
Mással nincs gond.
Olyan marhaságot hogyan sikerült leírni itt egyeseknek, hogy tilos a körömvágó csipesz vagy az öngyújtó? Mindkettő vihető, természetesen! Akinek fogalma sincs az minek ír? Hülyeséget a kérdező magától is ki tud találni, de szerintem a tények jobban érdeklik őt. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!