Mit vegyek kutyának macskának karácsonyra?
ez igaz... nem érti meg mi az a karácsony de attól lehet adni valamit az állatoknak :)
szerintem az jobb ha nem minden nap kap ajándékot hanem egy egy alkalomkor.
Én tavaly karácsonyra vettem a kutyámnak 2 kongot, és beletettem egy ajándékzacskóba.
Nem is volt ott, amikor odaraktam a fa alá, meg hát ugye honnan tudhatta volna, hogy az neki lesz majd adva...kb. 10 percenként rá kellett szólni, hogy húzza ki a fejét abból a zacsiból.
Nagyon vicces volt, pedig ott volt még sok másik ajándék is, de ő rákattant a sajátjára. Pedig még a csomagolásban volt, nem is láthatta.
Aztán nagyon örült, amikor este megkapta:)
Nem azért ajándékozok neki valamit, mert karácsony van, és ő ezt tudja. Hanem mert szeret új játékokkal játszani, és örültem, hogy örömet szerezhettem neki. És aznap este még többet játszottunk vele, mint egyébként.
Boldog volt, ennyi:)
még hogy a kényeztetés nem a szeretet jele, blabla. negatív válaszolók: karácsonykor mindenki máshogy fejezi ki a szeretetét. vagy agyonköltekezi magát és méregdrága cuccokat vesz, vagy kényezteti a párját/szeretteit, igenis az állatait is! Adnak ugyanannyi örömet mint a többi szerettünk.. oké, a büdös életbe nem fogják fel, hogy ünnep van-e vagy sem, de a gazdik eldönthetik, adnak-e valamit az állataiknak.
Finomabb kaját, vagy játékot vehetsz nekik :) Én is azt vettem, három puha pamacslabdát és egy csörgő plüsskígyót :D Gondolkoztunk már kis saját kuckón is, de talán máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!