méghozzá a leggusztustalanabb és legszánalmasabb:P
egy kutya 1000x többet ér nálunk.
2010. szept. 4. 18:54
12/35 anonim válasza:
De röhögnék, ha kiderülne, hogy valaki megveszi neki karácsonyra a drága tápot, aztán a kutya később nem hajlandó megenni az olcsót...
2010. szept. 4. 18:57
13/35 anonim válasza:
A kutya legjobban a szeretetnek és a törődésnek örül, ezt semmilyen kaja vagy játék nem fogja felülmúlni. Te is jobban örülsz ha a pároddal lehetsz mint ha venne neked egy tábla csokit
2010. szept. 4. 18:58
14/35 anonim válasza:
1. hozzászóló vagyok.
Bocsi, ha így vetted le, én nem akartalak lehülyézni. Én is menhelyen dolgozok ill. a noé állatotthonnál.
Ömm... igen, a kutya nálunk is háziállat. Egy kutya, két macska. Mind a kettő családtag, és nagyon szeretjük őket. De a kutya tudata nem fogja fel, hogy "oh de kellemes, meghitt karácsonyi hangulat van! köszönöm az ajándékot..." Nem. Nem így van. A kutyáknál a dominancia játszik kulcsfontosságú szerepet, és az ok nélküli dicsérés, ajándékozás a behódólást jelöli...
2010. szept. 4. 19:00
15/35 anonim válasza:
Én elvinném 1 akkora sétára karácsonykor, hogy ha hazaér akkor be sem megy a helyéig! Úgy elfárasztanám, hogy nekem kéne hazavinni. Én kutyum anno mikor még élt szeretett mozogni, aztán hazamenni aludni.
2010. szept. 4. 19:01
16/35 anonim válasza:
Egyáltalán nem hülye kérdés.
Tavaly Karácsonyra a kutyulimnak megvettem Jókai összes műveit. Két hét alatt átrágta az egész anyagot. Idén Lenin összes műveit fogom megvenni neki. Mikor megkérdeztem tőle hogy megfelel-e nem mondott nemet.
2010. szept. 4. 19:02
17/35 anonim válasza:
semmit ... -.-
2010. szept. 4. 19:03
18/35 anonim válasza:
Nem ezt a reakciót várnám egy olyan embertől, aki önkéntes menhelyen... Képzeld, a kutya attól nem fogja kevésbé tisztelni a gazdáját, mert kap valamilyen jutalomfalatot vagy különösen finom kaját. Én minden reggel adok a kutyámnak egy kutyakekszet, mégis engem tekint falkavezérnek. És igen, nem tudják, hogy éppen karácsony van, de miért ne lehetne ajándékot adni? Évente egyszer van karácsony, legyen neki is valamiben más.
Én általában főzök nekik valami nagyon finomat, meg kapnak préselt csontot, illetve volt, hogy kiskabátot kapott :)) (nagyon fázós a kutyám és sétára muszáj ráadnom).
2010. szept. 4. 19:09
19/35 anonim válasza:
Mért lenne hülye én is szoktam neki venni egy drágább tápot vagy játékot.Ez nem a "hülye vagy elment az eszed" hanem hogy szereted...-.- látszik hogy nincs állatotok:)
2010. szept. 4. 19:12
20/35 anonim válasza:
hát sajnálom, hogy nem ezt a választ vártad :S De minden ember más. Lehet, hogy nem fogja kevésbé tisztelni, de jobban se, hisz nem tudja mihez kötni a jutalmat. Aztán meg másnap csodálkozik a kutya, hogy hol jár már a mai adag... Szóval... Mind1. én az én állataimnak nem adok különösebben semmit, csak annyit, hogy sokkal több időt szánok rájuk. Játékra, labdázásra, simogatásra, és ők örülnek, hogy emberek közt lehetnek a melegben :) Szerintem ez tökéletesen megfelel, főleg, hogy nem is tudják, mi az, hogy ünnep.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!