Mit vegyek kutyának macskának karácsonyra?
ma 19:12...
Ha tovább olvastál volna, látnád, hogy van egy kutyám és két macskám és menhelyi vagyok ^^
18:41-es vagyok a 2.-ik hozzászóló
:D lehet hogy a kutya jobban hozzászokik majd a drágábbhoz
de én nem így értettem hogy méregdrágát kell venni
csak olyat ami kicsit más kicsit új
mert nem kell mindig ugyanazt adni egy kutyának sem.
:)
Teljesen igazad van hogy veszel :)
Én a kutyusnak nagy sípoló játékot vettem tavaly 3 nagy jó minőségű konzervvel cicának meg jó minőségű konzervet. (én szárazzal etetek a fogkövesség miatt)
Vegyél neki valami játékot.
Az én cicám 24-én lesz 6 hónapos, mindene megvan,
nagyon szeretem, biztos kap egy új szőrös játékegeret:)
Teljesen felesleges, mert nem érti mi az hogy karácsony. De ettől még lehet neki adni valamit, hiszen adni jó, és az is jó ha néha kényeztetjük a kutyát. Meg ha az ünnepet nem is érti, azt hogy ,,ajándékot" kap megéri, és örül neki. Hogyne örülne mondjuk egy kis extra kajának?
Ettől még semmilyen dominancia gond nem lesz, hogy egy évben egy vagy két nap, mondjuk csak úgy extra kaját, extra jutalom falatot, vagy új játékot kap. Ettől még nem fogja át venni a falkavezérséget.
Egy évben tudtommal egyszer van karácsony, ha ilyenkor kényeztetjük még nem fogja azt hinni, hogy behódoltunk neki. Főleg ha ettől eltekintve mi vagyunk a főnökök.
Mondjuk ha tápon élő kutya, akkor ünnepre lehet neki főzni valami finomat, vagy ha mondjuk szeret labdázni, akkor egy új labda.
Vagy valami ilyesmi.
A miénk szerette a kekszet(cukormentes háztartási kekszet) meg vasárnaponként kapott kutyafogkefét amit rágcsálni kell.
Hagyjátok már, miért ne adhatna nekik valamit karácsonyra, ha neki jól esik? Az alzheimer kóros nagymamának se vennél semmit, mert úgyse tudja, hogy mivan? Ez butaság. Ha neki jó megajándékozni a kedvenceit, tegye csak!
Szerintem inkább valami játék, nehogy a különleges kajától karácsonyi fosás legyen a vége xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!