Menhelyes kutya karácsonyra apumnak?
Szerintem menhelyről nem biztos hogy kiadják.
Írtad hogy az egyiket elütötték.
Ha nincsen stabil kerítés, akkor tuti hogy nem adnak egyet se.
Sintér telepről annyi kutyát vihetsz amennyit akarsz. Csak egy lakcím kártya kell. Persze ott is van örökbefogadási szerződés, és X összegért viheted.
Onnan nem fog kimenni senki ellenőrizni.
Csak a sintér telepről kivitt állatok még elég lepukkantak. A menhelyen elöbb kikupálják, és utána adják örökbe.
Azért jó lenne ha a következő kutya nem egy kocsi alatt végezné...
Tisztelendő, hogy menhelyről szeretnél kutyát választani, de ne kösd alkalomhoz! Csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy apukád nélkül ne válassz, hagyd meg neki ezt a jogot.
Az albérlet gondot ugorni lehet, ha apukádat magaddal viszed.
Szia! Már csak azért sem al egjobb ötlet karácsonyra egy kutya, mert olyankor felfordulás van a családban, vedégek jönnek, látogatóba mentek, szilveszter lesz petárdákkal, stb.
Az új kutyának az a legjobb, ha nyugiban tudja megszokni az új helyét az első pár hétben.
Előttem leírták a jó ötletet: kösd be a szemét, be a kocsiba, irány a menhely. Nézelődjetek, kutyázzatok, és majd karácsony után elhozzátok a kiválasztott egyedet. Ezt az önkéntesek is jobbnak fogják látni így, és akkor az hozza ki a kutyát, akié valójában lesz, ez mégiscsak tisztább így.
Ezen az oldalon már az se jó ha valaki jó szándékú....!Ha kölyök kutyát vesz akkor nem mindegy hogy látja e a gazdi vagy sem?Mikor én megkaptam az én kutyusomat tavaly ,nem láttam azok előtt soha!!Ha a kérdező választ biztos barátságos kutyát választ...kicsi a valószínűsége hogy a kutya majd épp az apját nem bírná!És szerintem az apukája is örülne neki pláne hogy elvesztette a szeretett kutyáit!
Ezek után ha az apuka jól neveli a kutyát akkor nem kell félni hogy nem illenek össze!
Kérdező!1dologgal értek egyet hogy ne pont karácsonykor, vagy előtte vagy utána.
Sok sikert Neked apukádnak meg a kutyusnak meg sok boldogságot kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!