Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Menhelyes kutya karácsonyra...

Menhelyes kutya karácsonyra apumnak?

Figyelt kérdés
Apám egy "farmon" él. Vannak földjei, traktorjai és haszon állatai. Ott ténykedik egész nap. Volt két kutyája,(kaukázusi és német juhász) amiből sajnos már egyik sem él. A kaukázusi már nagyon öreg volt, 15 éves, ő 1 hónapja pusztult el,a német juhászt sajnos a múlthéten elütötték. Apum nagyon szereti a kutyákat, ezért arra gondoltam, hogy karácsony alkalmából kapna tőlem egyet,amit menhelyről hoznék. Nézegettem a helyi menhely örökbe fogadási szabályzatát, azt írják,hogy nem adhatnak ki albérletben élőknek kutyát. Én viszont jelenleg albérletben élek,de nem nekem lesz a kutyus,hanem apámnak. Kiadják így vajon?
2010. dec. 2. 21:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy ne válassz apukád helyett, hisz lehet, hogy akit te aranyosabbnak/jobbnak találsz, ő egy másik kutyát szeretne magával vinni haza. Lehet, hogy szíve mélyén nem vágyik másik kutyára. Lehet, hogy most idő kell neki, ha kellene neki kutya, kezdeményezne, ezt hidd el.

Jó ötletnek tűnik, hogy menhelyről hozzatok ki, stb, de én előtte vagy megbeszélném az apukámmal, hogy akkor most kihozhatom-e, szeretne-e, fel van-e rá készülve stb, vagy elvinném magammal. A szembekötős ötlet tényleg nagyon jó, vagy csak simán megmondani, hogy mentek valahova, ne kérdezősködjön, megérkeztek, úgyis beleszeret egybe..

Nálunk is így volt. Én a papámnak szerettem volna meglepi-kutyát ajándékként adni, menhelyről természetesen, de nem mertem egyedül kiválasztani, így elvittem őt is. Jól is tettem. Nekem egy másik kutyus tetszett meg, ő pedig belenézett egy kutya szemébe, és mondta hogy neki ő kell. Meg sem nézte a többit. Ez első látásra SZERETET VOLT. Ilyet azért te nem tudsz apukád helyett kialakítani..

Csakis vele menj el, és egyébként kiadják, de nem biztos, hogy pl apukád örülni fog egy "meglepiként bepottyant kis potyautasnak"..

2010. dec. 3. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!