Mit csináljak? Az eredeti gazda visszakéri a kutyáját akire nem vigyázott eléggé.
Kérdező! Lehet egy kérdésem utólag?
Miért csak facebookon kerested a gazdit? Plakáton miért nem?
Tudod, hogy nem minden ember van rajta facen? A környezetedben is rengeteg ilyen ember van!
Minek tett volna ki plakátot? Elázik,letépik,meg se nézik,trollkodnak,olyan jelentkezik akinek semmi köze a kutyához..Pénz kidobás,papír pazarlás.Manapság még újság hírdetést se éri meg feladni mert a kutya se olvassa max tényleg nagyon vidéken ahol netezni sem divat.
De már a híreket is többnyire a neten olvassák az idősebbek is,ott meg megint csak ingyen hírdethetsz több platformon.
Facebookon csak egy réteget ér el. Azt a réteget, akinek fontos a folyamatos netes jelenlét, posztolgatás.
Pl. az én ismeretségi körömben sokan nem is használják, regisztrálva sincsenek.
Ha az ő kutyájuk tűnne el, biztos nem a facebook lenne az első gondolatuk.
Sok ember, pl az előző válaszoló is azt hiszi, hogy manapság a facebookon mindenki rajta van, ott éli az életét. Pedig nagyon nem így van.
Na min1 nekem úgy ahogy van bűzlik továbbra is ez a sztori.
Egyébként tényleg mi van azóta? Tudsz valamit a kutyáról? Ti a másik kutyáddal jól vagytok?
"trollkodnak,olyan jelentkezik akinek semmi köze a kutyához"
Ez mondjuk nem tudom miért érv a plakátolással szemben (függetlenül attól, hogy szerintem is fölösleges plakátolni), mert a FB posz alapján ugyanúgy betalálhatják a trollok.
Azóta a kutya vissza került az eredeti gazdájához és helyére , de sok meló volt , új kerítés ami már megfelelő ehez a kutyushoz. De ami még nagyobb meló volt az az akitával való összeszokás. 1 hónapot vett igénybe de végül sikerült megbarátkozniuk. Ameddig még nem volt biztonságos az együtt elés az akitával addig nállam lakott. Azóta én elköltöztem a városból a saját kutyusommal aki jól van de az elején nagyon hiányzott neki a husky kutyus ezért örökbe fogadtam egy új barátot. Mindketten nagyon jól megvannak és a husky gazdájával is tartom a kapcsolatot és amikor van rá lehetőség akkor szoktunk együtt sétálni , mondhatni barátok lettünk.
Ami pedig ezt a plakáolást illeti , tanultam belőle. Ha legközelebb ilyen történik nem csak a facebookom fogok hírdetni. Mind a ketten hibásak voltunk de a lényeg hogy beláttuk a hibáinkat és hogy minden rendben mostmár , tanultunk mind a ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!