Mit csináljak? Az eredeti gazda visszakéri a kutyáját akire nem vigyázott eléggé.
Chip kinek a nevén van? Azt mondod ivartalaníttattad,gondolom kapott oltást is,meg kellett hogy nézzék a chipet akkor.
Kerested a gazdát,20 napig kötelességed.Ha 20 napig nem jelentkezik és chip sincs a kutyában akkor bechipelheted és onnantól a tiéd.
(Ha nem volt chipje oltási könyvet se tud felmutatni.Chipelt kutyát oltanak,felírják a chipre az oltást és hogy mit kapott.
Öcsémnek sincs Facebookja, 30-as, olyan a munkája (teljesen legális), hogy biztonsági okból jobb, ha nincs fent közösségi oldalon. Van olyan ismerősöm is, aki nem szereti a közösségi oldalakat, és azért nem regisztrált vagy törölte a regisztrációját. Ismerek olyat, aki poénból törölte magát, és most nem tud újra regisztrálni. Ezzel nem akarok beléd kötni, csak ilyen is van. :-)
Szerintem egyébként meg lehet ezt oldani pereskedés nélkül is, ha értelmes felnőtt emberek vagytok.
Mikor tűnt el a kutya, mit mondott? Vagyis mennyi idő telhetett el az eltűnése óta addig, hogy te megtaláltad? A kutya emiatt is lehetett olyan állapotban, amilyenben volt, amikor találtad.
A mostani kutyájukat hogy tartják? Az a kutya milyen állapotban van?
Ha volt benne chip akkor viszont hiába üres vissza kell adni a gazdájának.
Kérd vissza a pénzt amit ráköltöttél adás-vételi szerződéssel,és kész.
Az akkor az ő kutyája akárhonnan nézzük.És,azért a kutya érdekel is,hogy mit akar amúgy..? Mert erősen kétlem,hogy ne akarna a gazdájához vissza menni.
A kutya 2 éves
38-as !
Nem vagyok önző , a kutya nem volt jól tartva , a gazdája épp nyaralt a kutyáját pedig hátra hagyta . Valószínüleg unatkozott ezért kiszökött. Van facebookja , állítólag írt is ki kereső posztot , amit végül le törölt állítása szerint.
Nem tudom.. te vissza adnád neki amikor van egy akita jellegű kutyája és eléggé agresszívan áll a másik kutyához ? Mert a gazdája így is vissza követeli azzal a mondttal hogy ne aggódjak majd megszokják egymást. Viszont a kutyájáról én ezt nem gondolnám, van ami soha nem fog működni.
Ha valaki biztonsági meg nem tudom, milyen okokból nem lehet fent Facen, akkor csinál egy profilt kép nélkül Kovács János néven, aztán privátban leírja, hogy nem regisztrálhat a valós nevén a munkája miatt. Vagy használja addig egy ismerőse fiókját.
Ne szórakozzunk már, hogy még ebben is a kérdező a hibás, bezzeg szegény gazda biztos CIA ügynök és nem keresheti csak úgy az elveszett kutyáját közösségi oldalakon. Bár egyébként ha valaki nem olvasta volna, a gazda elvileg tett ki posztokat, de már törölte őket. Ami felettébb furcsa.
A kutya közvetlen az eredeti gazdájával szemben , felismerte de a távolságot megtartotta hiába engedtem el oda szaladt a hölgyhöz megengedte hogy megsimogassa de mindig visszajött hozzám és leült mellém. Bár ha ez nem így lett volna akkor lehet elgondolkodom azon hogy vissza adjam.
Miután elszökött 3 napig kóborolt az utcán. Az állatorvos által talált kisebb nagyobb betegségek 3 napnál hamarabb jelentkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!