Mit tegyek, ha véletlenül belerúgtam egy kicsi, póráz nélkül sétáltatott kutyába, mert nem figyeltem és éppen a lábam körül rohangált?
Szeretem a kutyákat és kicsit sajnáltam is, de épp telefonáltam és jött egy ilyen kis westie féle kutya és elkezdett a lábam körül ugrálni és nem figyeltem, ahogy léptem véletlenül eltaláltam azzal a lábammal, amivel léptem.
A gazdája elég érdekesen nézett, mondtam neki h bocs, de miért nincs a kutyája pórázon? Persze rá se szólt, hogy hagyjon már.
Félek, hogy lesz vmi következménye, feljelent vagy ilyesmi.
Te menthetetlen vagy esküszöm...Nem tudom, hány válaszodat kell még jelentenem.
A gazda miért nem hibás, mert arról egy szót sem írtál még...Az állatvédelmi törvényben az is benne van, hogyan kell pórázon vezetni az állatot és az állat minden tettéért a gazdája felel. Itt nem én hibáztam, hanem aki elengedte. Az én kutyám sosincs póráz nélkül és nem zaklat másokat. Az a baj, az ilyennek mindig a kutya issza meg a levét, mert előbb utóbb kiszalad valami elé, akkor meg majd az autóst akarod feljelenteni? Vicc ez az egész komolyan.
A gazda nem állatkínzó mint te. Te hibáztál , ez tisztán látszik.Egyébként ebbôl is látszik , hogy mennyire egy lelketlen pszichopata vagy. Egy kutya élete nem számít neked. Mert a te felfogásod szerint az csak egy állat és nem ember.
A gazda szegett törvényt azzal, hogy elengedte és ő felelős az állatért :)
De írd csak tovább nyugodtan :)
Szerintem meg az a beteg a kutyát és az embert egyenlőnek tartja és az kutyát emberpótléknak használja. Te is ebből a defektes fajtából származhatsz, mert már mindenkivel megutáltattad magad, amin nem is csodálkozok, amit itt ennél a kérdésnél leműveltél.
És szeretem a kutyámat, de már nem haragudj, hogy nem jobban, mint a gyerekem, na ilyet se kellett még senkinek magyarázni :D
És hiába véded itt a felelőtlen, nekimintszabad gazdikat, ha nem engedi el, eleve oda se mehetne senkihez és nem történnének ilyen dolgok. Ha kiszalad az autó elé vagy széttép egy másik, nagyobb kutya, akkor kit nyomsz fel? A szabályos közlekedő autóst? A szabályosan sétáltató gazdát, mert jajj a nagykutyus hogy merte széttépni a póráz nélküli szent üntyüpüntyökét? :D
Ez a feljelentéssel fenyegetőző valami pókhálós öreglány, akit a kutya se ugat.... :-D
Tuti, hogy "anyucinak" hívja magát a kutyája előtt, és gyerekpótléknak használja.
Pffff....
49: na igen... :)
A feljelentős troll valami hibbant bige lehet...
Szokott kiírni random kérdéseket, hogy kit miért akarna feljelenteni...
Szóra sem érdemes! :-D
A félpipás egyértelműen troll, ne etessétek.
Meg a többit se, ha van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!