Mit tegyek, ha véletlenül belerúgtam egy kicsi, póráz nélkül sétáltatott kutyába, mert nem figyeltem és éppen a lábam körül rohangált?
Szeretem a kutyákat és kicsit sajnáltam is, de épp telefonáltam és jött egy ilyen kis westie féle kutya és elkezdett a lábam körül ugrálni és nem figyeltem, ahogy léptem véletlenül eltaláltam azzal a lábammal, amivel léptem.
A gazdája elég érdekesen nézett, mondtam neki h bocs, de miért nincs a kutyája pórázon? Persze rá se szólt, hogy hagyjon már.
Félek, hogy lesz vmi következménye, feljelent vagy ilyesmi.
17: aztán kit jelentesz fel...?? "anonim felhasználót" a gyk-ról? :)))))
Le lehet nyomozni az IP címet. A rendôrség simán megcsinálja. Meg fogják találni , hogy honnan írták az üzeneteket.
Igen, van egy lüke válaszoló annak írtam, aki szerint állatkínzó vagyok :DD Arra írtam, hogy kutyával mindent lehet?? Magyarázkodhatna a gazdi, miért van a kutya póráz nélkül, ezt neked :DD
Te is majd magyarázkodhatsz , hogy bántottál egy védtelen állatot.Ezt neked :DD
Nem direkt rúgtam bele és húzzál már a kérdésemtől, mert már kezd elfogyni a türelmem. Ja persze a rendőrség lenyomozza, te kis hülye. Komoly, ember ellen irányuló fenyegetés esetén se csinálják meg, te kétbites.
És még egyszer kérdezem, a gazda felelőssége hol van, miért engedi oda máshoz a kutyáját, amit amúgy is TÖRVÉNYI KÖTELESSÉGE lenne pórázon vinni? Azt miért nem akarod feljelenteni?? Mert erre még nem válaszoltál.
Nyugi, a JELENLEG 17-es válaszoló nem jelentheti fel a jelenleg 11-es válaszolót, amiért feltett két általános kérdést a póráz szükségességéről. Nincs ebben semmi büntetendő.
Tájékozatlan vagy. Állatkínzás vétségét követte el a kérdezô. Ô maga írta le a cselekményt.Igen , a feljelentés meg fog történni holnap.
Nem direkt rúgtam bele és húzzál már a kérdésemtől, mert már kezd elfogyni a türelmem. Ja persze a rendőrség lenyomozza, te kis hülye. Komoly, ember ellen irányuló fenyegetés esetén se csinálják meg, te kétbites.
Buta vagy és nem értel a törvényekhez. Az nem számít , hogy direkt csináltad vagy sem.Az állatkínzásnál nincs ilyen , hogy nem direkt kínoztam az állatot.Ha ezt mondod a rendôrségnek majd a kihallgatáson akkor ki fognak nevetni.
Te menthetetlen vagy esküszöm...Nem tudom, hány válaszodat kell még jelentenem.
A gazda miért nem hibás, mert arról egy szót sem írtál még...Az állatvédelmi törvényben az is benne van, hogyan kell pórázon vezetni az állatot és az állat minden tettéért a gazdája felel. Itt nem én hibáztam, hanem aki elengedte. Az én kutyám sosincs póráz nélkül és nem zaklat másokat. Az a baj, az ilyennek mindig a kutya issza meg a levét, mert előbb utóbb kiszalad valami elé, akkor meg majd az autóst akarod feljelenteni? Vicc ez az egész komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!