Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha véletlenül...

Mit tegyek, ha véletlenül belerúgtam egy kicsi, póráz nélkül sétáltatott kutyába, mert nem figyeltem és éppen a lábam körül rohangált?

Figyelt kérdés

Szeretem a kutyákat és kicsit sajnáltam is, de épp telefonáltam és jött egy ilyen kis westie féle kutya és elkezdett a lábam körül ugrálni és nem figyeltem, ahogy léptem véletlenül eltaláltam azzal a lábammal, amivel léptem.

A gazdája elég érdekesen nézett, mondtam neki h bocs, de miért nincs a kutyája pórázon? Persze rá se szólt, hogy hagyjon már.

Félek, hogy lesz vmi következménye, feljelent vagy ilyesmi.

2021. júl. 17. 14:38
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
8-as, az ugye megvan, hogy kutyát nem lehet póráz nélkül sétáltatni?? Vagy a kutyásoknak mindent lehet??
2021. júl. 17. 15:08
 12/49 anonim ***** válasza:
86%

Na, látom, közben gyomláltak...

A 10-es kommentem nem a mostani 8-asnak szól!!!!!

2021. júl. 17. 15:21
 13/49 anonim ***** válasza:
69%
Ha az eredeti 8-ast gyomlálták (kérdező 11-es válasza alapján kitaláltam, milyen troll válasz lehetett), akkor 10-es és 12-es választ is megértem.
2021. júl. 17. 15:25
 14/49 anonim ***** válasza:
88%

Nem lesz következménye

A kutyának sem szabadott volna téged zaklatni

Ja hogy ő húzta a rövidebbet?

Így jártunk...

2021. júl. 17. 15:26
 15/49 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a kutya gazdája nem fog problémázni. Ha fel is volt háborodva, valószínűleg meggondolja magát, és eddig nem megy el.
2021. júl. 17. 15:27
 16/49 anonim ***** válasza:
24%

8-as, az ugye megvan, hogy kutyát nem lehet póráz nélkül sétáltatni?? Vagy a kutyásoknak mindent lehet??

Neked mindent lehet? Ez a mentséged az állatkínzásra. Ez gusztustalan. Holnap megteszem a feljelentést. Majd magyarázkodj a rendôrségnek.

2021. júl. 17. 15:30
 17/49 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy meg a kutya sem haragszik meg egy ennyi miatt, amennyiben nem ellenségesen közeledett már eredetileg is. A kisebb kutyák tudják, hogy az emberek néha véletlenül kissé beléjük rúgnak vagy rálépnek a farkukra, de ekkora rúgás esetén ez nem szándékos.
2021. júl. 17. 15:31
 18/49 anonim ***** válasza:
89%
17: aztán kit jelentesz fel...?? "anonim felhasználót" a gyk-ról? :)))))
2021. júl. 17. 15:32
 19/49 A kérdező kommentje:
Igen, van egy lüke válaszoló annak írtam, aki szerint állatkínzó vagyok :DD Arra írtam, hogy kutyával mindent lehet?? Magyarázkodhatna a gazdi, miért van a kutya póráz nélkül, ezt neked :DD
2021. júl. 17. 15:37
 20/49 anonim ***** válasza:
8%
Direkt belrúgtál egy kiskutyába. Majd valahogy visszaadja az élet. Ennyi.
2021. júl. 17. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!