Mit tegyek, ha véletlenül belerúgtam egy kicsi, póráz nélkül sétáltatott kutyába, mert nem figyeltem és éppen a lábam körül rohangált?
Figyelt kérdés
Szeretem a kutyákat és kicsit sajnáltam is, de épp telefonáltam és jött egy ilyen kis westie féle kutya és elkezdett a lábam körül ugrálni és nem figyeltem, ahogy léptem véletlenül eltaláltam azzal a lábammal, amivel léptem.
A gazdája elég érdekesen nézett, mondtam neki h bocs, de miért nincs a kutyája pórázon? Persze rá se szólt, hogy hagyjon már.
Félek, hogy lesz vmi következménye, feljelent vagy ilyesmi.
2021. júl. 17. 14:38
31/49 anonim válasza:
21: prsze, persze....
Csak ilyenekkel foglalkoznak, egy egész ügyosztályt rá fognak állítani ... Sőt, Garamvölgyit is visszahívják nyugdíjból a nyomozás vezetésére! ennél fontosabb dolog nincs is ma Mo-on..!
:-D :-D :-D
32/49 anonim válasza:
Nem te rugtad szet a kiskutya 3 bordajat, a poraz gyartoja a hibas!!! :DDD
33/49 anonim válasza:
Ajjaj, nagy a baj a toronyban.... :-DDD
34/49 anonim válasza:
29: nehogy már komolyan vedd azt az agyhalott trollt....! :-DDD
35/49 anonim válasza:
Csak rá kell nézni a troll válaszadó hasznossági szintjére (az a majdnem fél zöld pipa az "anonim" megnevezés mellett). Az ilyen felhasználókat töröltetni kellene.
36/49 anonim válasza:
Ha egy kisbaba aki meg jarni sem tud ... negykezlab-gugyogve odatotyogna hozzad, akkor a kisgyereket is felrugnad a vinklibe mert mobilozol?
37/49 anonim válasza:
35: köszi a figyelemfelhívást... TÉNYLEG! :DDDD fél zöld pipa.... ROTFL
38/49 anonim válasza:
Addig kellene ütni a feljelentős barmot, ameddig mozog, komolyan.
Na, most már jelenthetsz engem is.
39/49 A kérdező kommentje:
Bordatörés, kisbaba, pórázmárka, ezek hogy jönnek ide?? Am meg akkor telefonálok, amikor akarok. Egy kutyát egy babához hasonlítani elég beteg. És nekem is van kutyám, meg gyerekem is, de sose kezeltem egyenrangúnak a kettőt.
2021. júl. 17. 16:14
40/49 A kérdező kommentje:
Köszi 38-as, igazad van...
2021. júl. 17. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!