Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a tacskórol?...

Mit gondoltok a tacskórol? (Többi lent)

Figyelt kérdés

2 hete kaptam egy tacskót és én szépen mentem vele az utcán és telefonáltam.Egyszer csak odajött egy férfi hozzám kivette a telefont a kezemből,letette és vissza adta.Utána elkezdett kiabálni, hogy milyen csúnya kutyám van meg, hogy én azt, hogy képzelem, hogy telefonálok az utcán.Én se szó se beszéd elmentem.Kb 20 perc múlva jött egy fiatal házaspár és ők is elkezdték ócsárolni a kutyám.Nekik szépen elmagyarázam, hogy nekik hanem nekem kell, hogy tetszen mire ők sértődötten tovább mentek.

Szerintetek milyen egy tacsi?

Szóval nektek bejön vagy inkább nem?

2010. aug. 26. 19:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Az első kutyám tacskó volt,17 évig élt!:)

Okosak,szépek,hűségesek,játékosak és nagy csibészek!:)

Nem tudom miért csúnyázzák le egyesek!

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 26. 21:29
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
szálkás szőrű tacskó a kedvenc fajtám. Okos hűséges szeretetreméltó kis állatok. Apám ismerősei révén vadászathoz használt munka tacskókat is nem egyet megismerhettem és hihetetlenül munkabíró és állhatatos fajta. Ha végre valahára oda jutok, hogy kutyát tarthassak azonnal beszerzek egyet!!
2010. aug. 29. 01:44
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora paraszt emberek vannak! Mi köze van ahhoz hogy milyen kutyád van? És hogy jön ahhoz hogy csak úgy leteszi a telefonod. Engem meg az "irritál" hogy ilyen ocsmány emberek azt mondják egy kutyára hogy csúnya. Amúgy a tacskó szerintem gyönyörű kutyus, nekem a fekete-cser színű tetszik a legjobban.
2010. aug. 29. 09:39
 34/38 anonim ***** válasza:
83%
Nekem személy szerint annyira nem jönnek be a tacsik. Amikor még kicsi voltam akkor volt nekünk. De soha nem ocsmárolnék 1 kutyust sem. Mindegyiknek meg van a maga a szépsége. Ha ez valakinek nem tetszik kussoljon és pont.
2010. aug. 29. 12:29
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Vannak paraszt emberek, az biztos...Nekem bulldogom van, előfordul, hogy beszólnak, hogy milyen ronda a kutyám. Persze ezt mindig undorító kinézetű emberek mondják. A tacskók amúgy aranyosak (mondjuk nekem minden kedves kutya az). Nálam volt egy tacsi keverék átmenetileg (én voltam az ideiglenes befogadója). Amúgy Magyarországon rengeteg kutyagyűlölő, primitív ember van. Ráadásul ha a szülők utálják a kutyákat és normális hogy "leocsmányoznak" bizonyos állatokat, nem csoda ha a gyerek is ilyen "értelmes" lesz (ahogy a 20:22-es hozzászóló is). Igencsak van hova fejlődnünk.
2010. aug. 29. 13:58
 36/38 anonim válasza:
A legaranyosabb kisvirslik :D Úgy imádom amikor a miénk lefekszik és sunyítva les fel rám, hogy adjak neki valami falni valót... Rosszat nem lehet rájuk mondani...
2010. aug. 29. 14:35
 37/38 A kérdező kommentje:
Ma is sikeressen beszóltak, de mostmár leálltam az illetővel "vitatkozni", hogy miért baj az ha én tacskó kutyát sétáltatok.
2010. aug. 29. 15:55
 38/38 anonim ***** válasza:
legközelebb se szó-se beszéd üsd pofán, nekem ha valaki beszólna nekem a spanim miatt, azt nem élné túl! Egyébként én is imádom a tacsikat, nagypapámnak is az van, mindig együtt játszik az én kutyummal, és nagypapám ölében nézi a tv-t ha leül a fotelba, olyan zabálnivaló. :)
2010. aug. 29. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!