Mit gondoltok a tacskórol? (Többi lent)
2 hete kaptam egy tacskót és én szépen mentem vele az utcán és telefonáltam.Egyszer csak odajött egy férfi hozzám kivette a telefont a kezemből,letette és vissza adta.Utána elkezdett kiabálni, hogy milyen csúnya kutyám van meg, hogy én azt, hogy képzelem, hogy telefonálok az utcán.Én se szó se beszéd elmentem.Kb 20 perc múlva jött egy fiatal házaspár és ők is elkezdték ócsárolni a kutyám.Nekik szépen elmagyarázam, hogy nekik hanem nekem kell, hogy tetszen mire ők sértődötten tovább mentek.
Szerintetek milyen egy tacsi?
Szóval nektek bejön vagy inkább nem?
Sztem a lehető legnagyobb idiótákkal találkoztál aznap!!! Nekünk is tacskó van. imádom őket a legnagyobb "állatok"!!!
Gondolom a a férfia valmi megkeseredett vén szenilis trotyli lehetett, normális ember nem csinál ilyet :S
A házaspár meg egyszerűen felhúzott orrú arisztokrata f@sz népség volt
Elnézést a durva hangnemért, de nekem is (törpe) tacskóm van, és szerintem nincs még egy iylen okos, ügyes és szép kutyus a világon :)
L/18
Valami elmekórház lehet a közelben, és az úrnak éppen kimenője volt.
A tacskó csinos, és olyan eszes, hogy párját ritkítja.
Kitalálja, hogy mit akarsz tőle, kiszolgál és szórakoztat.
Ha szomorú vagy, addig igyekszik, míg felvidít, ha jó a kedved, akkor veled nevet./Mert tud nevetni!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!