Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a tacskórol?...

Mit gondoltok a tacskórol? (Többi lent)

Figyelt kérdés

2 hete kaptam egy tacskót és én szépen mentem vele az utcán és telefonáltam.Egyszer csak odajött egy férfi hozzám kivette a telefont a kezemből,letette és vissza adta.Utána elkezdett kiabálni, hogy milyen csúnya kutyám van meg, hogy én azt, hogy képzelem, hogy telefonálok az utcán.Én se szó se beszéd elmentem.Kb 20 perc múlva jött egy fiatal házaspár és ők is elkezdték ócsárolni a kutyám.Nekik szépen elmagyarázam, hogy nekik hanem nekem kell, hogy tetszen mire ők sértődötten tovább mentek.

Szerintetek milyen egy tacsi?

Szóval nektek bejön vagy inkább nem?

2010. aug. 26. 19:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a lehető legnagyobb idiótákkal találkoztál aznap!!! Nekünk is tacskó van. imádom őket a legnagyobb "állatok"!!!

[link]

2010. aug. 26. 19:54
 12/38 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos a kutyád:D
2010. aug. 26. 19:56
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a a férfia valmi megkeseredett vén szenilis trotyli lehetett, normális ember nem csinál ilyet :S

A házaspár meg egyszerűen felhúzott orrú arisztokrata f@sz népség volt

Elnézést a durva hangnemért, de nekem is (törpe) tacskóm van, és szerintem nincs még egy iylen okos, ügyes és szép kutyus a világon :)

L/18

14/38 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek is van tacsija. Van egy ismerősöm aki nem szereti a kutyákat. Mikor elvittük barátnőm kutyáját a tóhoz ők is ott voltak és egy rossz szót nem szólt a tacsira sőt meg is simogatta. Nekem az nem etccik a tacsiba, hogy nagyon hosszú. De annak ellenére rettenetesen aranyos pofijuk van!=)
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
hááátt az a faxi nem lehet normális. Ha megkérdezhetem merre felé laksz tee? faluba gondolom én :D
 16/38 A kérdező kommentje:
Veszprémben lakom
2010. aug. 26. 19:57
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Valami elmekórház lehet a közelben, és az úrnak éppen kimenője volt.

A tacskó csinos, és olyan eszes, hogy párját ritkítja.

Kitalálja, hogy mit akarsz tőle, kiszolgál és szórakoztat.

Ha szomorú vagy, addig igyekszik, míg felvidít, ha jó a kedved, akkor veled nevet./Mert tud nevetni!/

2010. aug. 26. 20:00
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég rossz helyen lakhatsz Veszprémben.. :S Én is itt élek de miénket imádja mindenki.. :D (Képes voltam)
2010. aug. 26. 20:00
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom a tacsikat!
2010. aug. 26. 20:02
 20/38 anonim ***** válasza:
87%
Elég hihetetlen történet, ne vedd sértésnek. Nem a kedvencem ez a fajta, nem nagyon tetszik, de ehhez semmi joguk. Nem értem, mi viszi ilyesmire az embereket, hogy a másik kutyáját ilyen módon ócsárolják. Legközelebb nyugodtan menny oda hozzá, kezdj el vele ordibálni, hogy hogy néz ki ez a póló ami rajtavan, ilyet nem lehet utcára felvenni. Hidd el, meg fogja érteni.
2010. aug. 26. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!