Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a tacskórol?...

Mit gondoltok a tacskórol? (Többi lent)

Figyelt kérdés

2 hete kaptam egy tacskót és én szépen mentem vele az utcán és telefonáltam.Egyszer csak odajött egy férfi hozzám kivette a telefont a kezemből,letette és vissza adta.Utána elkezdett kiabálni, hogy milyen csúnya kutyám van meg, hogy én azt, hogy képzelem, hogy telefonálok az utcán.Én se szó se beszéd elmentem.Kb 20 perc múlva jött egy fiatal házaspár és ők is elkezdték ócsárolni a kutyám.Nekik szépen elmagyarázam, hogy nekik hanem nekem kell, hogy tetszen mire ők sértődötten tovább mentek.

Szerintetek milyen egy tacsi?

Szóval nektek bejön vagy inkább nem?

2010. aug. 26. 19:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs semmi baj a tacsikkal!Nekem is van kettő.És mind kettő nagyon okos,szépek,szófogadóak!Egyszerűen imádom őket!Az ilyen f..szokkal ne foglalkozz!!!
2010. aug. 26. 20:09
 22/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést:D
2010. aug. 26. 20:13
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

IMMMMMMÁDOM a tacsikat. Önfejű büdös dög mindegyik, az összes hajam szála miattuk őszül meg, mert mindig azt csinálják, amit nem szabad:) Az első tacsim keverék volt, enyhe spániel beütéssel. Gyönyörű volt. Hiányzott belőle a spancik buta szeme, ragyogott, hatalmas gyönyörű meleg barna szeme volt. Fekete volt hófehér mellénykével. Gyerekként kaptam és még nem igazán tudtam jól nevelni, inkább amolyan egyenrangú társnak tekintett. Így nagyon szófogadatlan volt. De imádtuk egymást. Csöpinek hívták. Együtt aludtunk. Első nap mikor megkaptam, agyba főbe pusziltam és 14 éven át, amíg csak élt. Vele nőttem fel. Túlzás nélkül mondom, miatta megérte megszületni. Vele sose voltam egyedül. Ha ettem, pofátlanul csóválta a farkát az asztal alatt és ugatott, hogy adjak neki enni.

Most már felnőtt nő vagyok, 32 éves. A Csöpi 3 unokája itt rosszalkodik a kertben. Ők vörösek mint a láng, illetve egyikük szőke. Pötyi aki leginkább hasonlít Csöpire, vörös hófehér mellénykével, hatalmas spániel fülekkel, tacskó lábakkal. Rossz, mint egy ördög fióka, Ő már nevelve van. De iszonyat ravasz. Ha látom, sose megy például a hátsó kertbe, mert oda nem szabad. Amúgy simán átmászik a hátsó kerítésen és egész nap ott randalírozik. De ha véletlenül kinyitom a kertkaput és hátraszöknek a többiek, ő totál kétségbeesve megáll a kapuban és semmi áron nem megy hátra. Szoktam is rajta röhögni, hogy ezt azért csinálja, mert ott vagyok. Amúgy meg halál lazán naponta ötvenszer megy hátra árkon bokron keresztül. Megőszültem miatta. Iszonyat jól tud mászni. 3 éve kerítést csinálok. Nagy szakértelemmel figyelte mindig is a kerítésfoltozó technikámat és másnap mindig kibontotta. Ha nagyon alaposan dolgoztam, az nem tetszett neki, aggodalmaskodva nyüszögött közben. Végül le kellett acélhálóznom az egész kerítést, teljes hosszában.

Olyan lökött. Mikor ivartalaníttattam, még fején volt a parabola, de parabolástól át akart mászni felcsinálni a tesóját.

Hát ilyen az én tacsim.:)

A többeikről is tudnék mesélni, pl. Bojtos állandóan őrzi a papucsom. Vagy ha az nincs, akkor a cipőm. Egész éjszaka. Múltkor kitettem száradni a padra én meg elmentem valahova. Arra jöttem haza, hogy a papucsom a kapuban vár. Nyilván Bojtos is ott várt végig és magával vitte megőrzésre a papucsomat. Ha látnátok, milyen gondterhelt tud lenni papucsőrzés közben. Minden arra járó rabolónak jól megmondja a magáét (pl. Pötyinek). És táncol. Ha azt mondom neki, hogy te nem igazi vagy, te játékkutya vagy, hasraveti magát, vigyorog és ritmusra topog a mellső lábaival, a fejével bohóckodik, a hátsó lábai meg totál kinyújtva hátul. Elmondhatatlanul édes!!!

2010. aug. 26. 20:16
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

a tacskók cukorbogarak.

Ez egy szerencsétlen véletlen, hogy három ilyen hülyével találkoztál.

Neked ő a legszebb, a legaranyosabb ki nem szarj@ le ,hogy idegen emberek mit mondanak. Persze értem én, hogy ez neked fáj, de nyugodtan kérd ki magadnak. Te sem sértegetsz másokat ők se sértsenek meg. Hogy képzelik hogy ilyeneket mondanak....

hú most nagyon felhúztam magam

2010. aug. 26. 20:20
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

pfúhj én se szeretem a tacskókat, és a családom sem szereti. az olyan átmenet a kutya és a macska között :D. én is szoktam ócsárolni őket ha tényleg egy csúnya keverék tacskót látok. a tacsik olyan elkényeztetettnek néznek ki szerintem. na mindegy.... a gazdinak sose mondom h csúnya a kutyája, csak annak akivel látom az ebet. és sose hangosan...

*L

2010. aug. 26. 20:22
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
5éve kaptam egy tacskót előtte mindig nagyobb kutyáink voltak.Úgy gondoltam hogy az a kutya ami térd alatt van macska.Mikor megkaptam a tacsim teljesen más véleményem lett.Annyira szeretetre méltók.Olyan tréfa mesterek.:)Nálunk jobb kutyát elképzelni sem lehet.
2010. aug. 26. 20:29
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán bunkó mind a 3, akivel találkoztál. Semmi közük hozzá, hogy milyen kutyád van, meg ahhoz, hogy telefonálsz-e az utcán. Mi az már, hogy az ember kiveszi a kezedből a TE telefonodat, és leteszi?! Én olyan hisztériát csaptam volna, hogy szégyenében csak bámulta volna a földet. De ha még a kutyámat is ocsmárolta volna...hát nem tudom, de az biztos, hogy megkapja a magáét :D
2010. aug. 26. 20:33
 28/38 anonim válasza:
100%
Szerintem amíg valakinek nem volt tacskója ink ne mondjon semmit nekem is van 2 és nagyon tudna szeretni és nagyon édesek:D ne foglalkozz h ki mit mond te szereted és kész:d
2010. aug. 26. 20:34
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy TACSKÓM és IMÁDOM! Nagyon aranyosak és hűségesek! Amúgy meg ha ilyet mondanak neked akkor nagyonsok paraszt jár felétek! Nemsok hülye mond ilyet a legaribb kutyára!
2010. aug. 26. 20:34
 30/38 A kérdező kommentje:
Szerintem is a legszebbek csak ez kicsit bántott
2010. aug. 26. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!