Mit gondoltok a tacskóról?
nincs nekem tacsim de nagyon tetszik de valami mégis visszatart tőle mert olyan furi :S
vélemények a tacsiról? - / + is érdekel
Anyuméknak tacsijuk van, rettentően akaratos, makacs kutyu, de mindemellett nem lehet nem szeretni. Elképesztó mozgékony, hihetetlen energiabomba.
Mindenesetre nagyon következetesnek kell lenni a nevelésüknél. Elég dominánsak... ;)Legalábbis anyumé az...
Talan az egyetlen kutyafajta,amit nem szeretek.Egyreszt a kulseje is elegge torz az en szememnek,masreszt,mert rosszak a tapasztalataim veluk.
Nagyszuleimnek mindig is tacskoja volt,es en egy allandoan idegesitoen ugato joszagot ismertem meg bennuk,es nem is tudom,valahogy sunyisagot lattam a szemukben,nem tudtam bennuk bizni.Persze attol meg lehet,hogy masnak ez a kedvenc fajtaja,biztos csak en ismertem felre oket a nagyszuleim kutyai miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!