Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a tacskórol?...

Mit gondoltok a tacskórol? (Többi lent)

Figyelt kérdés

2 hete kaptam egy tacskót és én szépen mentem vele az utcán és telefonáltam.Egyszer csak odajött egy férfi hozzám kivette a telefont a kezemből,letette és vissza adta.Utána elkezdett kiabálni, hogy milyen csúnya kutyám van meg, hogy én azt, hogy képzelem, hogy telefonálok az utcán.Én se szó se beszéd elmentem.Kb 20 perc múlva jött egy fiatal házaspár és ők is elkezdték ócsárolni a kutyám.Nekik szépen elmagyarázam, hogy nekik hanem nekem kell, hogy tetszen mire ők sértődötten tovább mentek.

Szerintetek milyen egy tacsi?

Szóval nektek bejön vagy inkább nem?

2010. aug. 26. 19:38
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
b*nkó r*hadékok jöttek veled szembe mert szerintem a tacsik nagyon is szép kutyák. van a szomszédunknak tacskója és mindig rohan hozzám ha haza jövök tehát imádom. :)
2010. aug. 26. 19:44
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Tündéri,nekem is volt gyerekkoromban és imádtam,csak szegényem már öreg volt és jobb létre szenderült azóta.Utána németjuhászaim voltak.Nem értem az embereket,hogy milyen jogon szólnak be másnak(idegennek,ismerősnek),hogy ki milyen kutyát tart és pl.soha nem mentem oda xy fajta kutyatartóhoz,hogy: -nah milyen randa kutyád van má'...Mindenkinek olyan van,ami neki tetszik,megfelel.Számomra a pittbull is szép és egy yorki is,nincs köztük különbség.De ez én vagyok.
2010. aug. 26. 19:46
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

nem igazán értem az összefüggést a tacskó és a két eset között...no, mindegy

a tacskó nagyon szép és intelligens fajta, tanítható, barátságos.

viszont az, hogy hogy néz ki, mit tud, az 100% -ban a gazdától függ.

ha szépen gondozod, nem hagyod elhízni, és sokat foglalkozol vele, tanítod, játszol vele, akkor semmi szégyellni valód nem lesz.

viszont sok olyan tacskót látni, lakótelepeken, hogy szegény tacskó alig bír menni, mert el van hízva, és a feje 5x kisebb a testénél.

szóval kérdésedre a válasz, a tacskó nagyon jó kutyus, a többi pedig a gazdin múlik.....

2010. aug. 26. 19:47
 4/38 anonim ***** válasza:
81%

A tacskók a legaranyossabb kutyák az egész világon. Szóval szerintem ne hallgas az ilyen emberekre!Főleg ha még szereted a kiskutyát is. :)

Képet kaphatnánk róla? :)

2010. aug. 26. 19:48
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
nagyon fura de szerintem a legjobb kutya :D nem lehet nem szeretni legyél rá büszke
2010. aug. 26. 19:49
 6/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális komikat:D

Nálam az teljessen kiverte a biztosítékot amikor a férfi letette a telefonomat és, hogy utána még neki állt feljebb, hogy milyen a kutyám..:S

2010. aug. 26. 19:50
 7/38 A kérdező kommentje:
Holnap megpróbálok képet feltenni róla
2010. aug. 26. 19:52
 8/38 anonim ***** válasza:
90%

Úristen, hol laksz te???

Anyukámnak is tacsija van, szálkásszőrű. Tőlem kapta :-) Nagyon édes, imádnivaló kis bohóc, amióta megismertem azóta tiszta tacskó fan vagyok :-)

Különben nem is értem, hogy' veszi a bátorságot valaki, hogy csak úgy odamenjen és leszóljon akármilyen kutyát. Hozzám jönnének oda, úgy elküldeném őket melegebb éghajlatra...

Képet láthatunk a tiédről?

2010. aug. 26. 19:52
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

hát én ezt nem értettem, hogy a pasi milyen jogon nyúlt a te telefonodhoz, egyáltalán milyen jogon nyúlt hozzád?

no meg miért vette el a telefonod és tette le? ezt nem mondta? gondolom, nem a tacskód miatt...........

2010. aug. 26. 19:53
 10/38 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondott, hogy nagyon irritálta őt
2010. aug. 26. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!