Egyszerre több FAJTATISZTA kutyát tartók,egyforma vagy különböző fajtájú kutyát tartotok?
Csak érdekelne.Szeretnék még egy kutyát és egyenlőre nem jutottam túl a kérdésen,hogy ugyan abból a fajtából válasszak-e vagy keressek hozzá passzolót és hasonlót.Kíváncsi vagyok ti hogyan döntöttek. :D
És,ha másik fajtát is választottatok,milyet és miért azt? Jól kijönnek?
Miket vettetek figyelembe amikor már meglévő felnőtt kutya mellé kerestetek más fajtát?
9
Pedig hogy meghatódtam, hogy manók... Kis aranyosak. :)))
#11 Végülis azok, kis manóbabák<3
Amúgy nagyon szelídek, játékosak, csak éppen folyton valami rosszaságon agyalnak, mindig mozgásban vannak:)
Pedig napi 4 órát foglalkozok velük, kiviszem őket erdőbe sétálni, parkba más kutyákhoz játszani, úszni, tanítom őket, futunk, labdázunk, a kertben órákat birkóznak, kergetőznek, mégis mindennap valamit szét kell rágni, körbe kell ásni a fákat a kertben, szét kell hordani a tűzifát, vödröket, szalmát, ruhákat a szárítóról stb:D
De amúgy imádom őket:)
Nekem francia bulldogom van, és annyira beleszerettem a fajtába, hogy ha lesz még egy kutyánk, biztos hogy francia bulldog lesz megint.
Hatalmas egyéniségek, ha meg vannak nevelve.
Német juhászkutyám és rottweilerem van, szukák. Pár nap eltéréssel kerültek hozzám, mindkettő kölyökként. Elválaszthatatlanok, azzal szoktak sokan viccelődni, hogy szimbiózisban élnek.
Alapból csak egy német juhászt akartam vásárolni (nagy kedvencem a fajta) , de akkor megláttam interneten egy örökbefogadható fajtajellegű rotit, nem tudtam otthagyni.
Hasonlóak az igényeik, a roti kicsit aktívabb, de labdázással jól lefárasztható.
Két nagyon különböző személyiség. A német juhász egy komoly csajszi. Nagyon intelligens, gyakran kicsit szemtelen, de engedelmes. Idegenekkel nagyon tartózkodó, de igényli rendesen a babusgatást a családtól. A roti egy igazi rosszcsont. Nem olyan éleseszű, de attól még nagyon szerethető. Mindenkivel haverkodik, néha sajnos túlságosan is. Kettejük közül ő a főnök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!