Egyszerre több FAJTATISZTA kutyát tartók,egyforma vagy különböző fajtájú kutyát tartotok?
Csak érdekelne.Szeretnék még egy kutyát és egyenlőre nem jutottam túl a kérdésen,hogy ugyan abból a fajtából válasszak-e vagy keressek hozzá passzolót és hasonlót.Kíváncsi vagyok ti hogyan döntöttek. :D
És,ha másik fajtát is választottatok,milyet és miért azt? Jól kijönnek?
Miket vettetek figyelembe amikor már meglévő felnőtt kutya mellé kerestetek más fajtát?
Gyerekként kaptam egy border colliet, elkezdtem vele agilitizni, pár év múlva szerettem volna egy másik kutyát is, aki pici, mert a kategóriájában kevesebb a konkurencia, több a sikerélmény és sok szempontból "praktikusabb", így lett egy jack russelem is. Aztán mikor már nyugdíjas korhoz közelített, beleszerettem egy menhelyi keverékbe.
Nem a kutyáimnak választottam játszótársat, hanem magamnak kutyát. Nyílván szempont volt, hogy ne szedjék szét egymást, a keverék ahogy kinyílt a csipája, sajnos elkezdte alig láthatóan dominálni, cs˙sztetni az öreget, de sikerül leszoktatnom róla.
Jelenleg a fiatallal külön edzek, néha a terrierrel is és a hárommal közösen megyünk sétálni, pár hetente meg "énidő" címszóval egyedül is elviszem az öregeket.
Egy németjuhász és egy amstaff.
Mindkettő koromfekete, manók, ivartalanok és hiperaktívak.
Nagyon is passzolnak.
A nj 2 hónaposan érkezett, egy hónap múlva pedig úgy éreztem kell neki egy társ és én is szerettem volna még egy kutyust, szóval akkor hoztam a 3 hónapos staffit. Vagyis egyidősek, 1 nappal idősebb a nj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!