Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dog sana horse tápról mi a...

Dog sana horse tápról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Allergiára kapta a kiskutya. Egy hete eszi, két hátsó tappancsa teljesen bepirosodott és nyalogatja, ami eddig sosem volt.

Szeme volt begyulladva többször és az orvos ételallergiára gondol.

febr. 1. 22:55
 1/2 anonim ***** válasza:
49%
Az orvos nem kisállat dietetikus, szóval etetési kérdésben én nem hagyatkoznék rá. Főleg, hogy látó sem, tehát nem tudhatja, hogy ételallergiája van, vagy sem. Azt még teszttel sem lehet kimutatni. Az eliminációs diéta 8 hétig tart, nem 1 hétig. Iletve, legalább 2 hónap, mire egy új tápra teljesen átáll az állat szervezete. Esetleg egy másodvéleményt érdemes lenne kikérni egy másik állatorvostól.
febr. 4. 12:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Nyilván történtek vizsgálatok, kezelések a szeme végett, így maradt az allergének kizárása. De allergiás volt eddig is csirkére, azóta lehetséges társult hozzá más is.

Én a tápról kérdeztem véleményt, mivel mancs pirosodás eddig sosem volt.

febr. 14. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!