Kutya, macska ehet kelkáposztát?
Figyelt kérdés
tegnap 22:50
2/5 A kérdező kommentje:
Dehogynem. A macska már akkor meg van érte bolondulva, amikor csak megfőztem, és még nem látott sem húst sem tejfölt.
Csak nem tudtam, hogy jó-e neki. Sokmindenért meg van bolondulva, amit normál macska nem eszik. Főtt répa, stb.
A kutyára is igaz ez, nálam ilyen bolondos állatok vannak. Gondoltam odaadom neki a maradék rakott kelt, ha nem árt neki, jobb, mintha kidobnám.
tegnap 23:00
3/5 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy emésztési panaszokat okozhat már kisebb mennyiségben is. Minekt is felfúj, nekik nincs mivel megemészteni rendesen.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez a bajom nekem is, hogy olvastam ezt is, meg merőben az ellenkezőjét is, ráadásul kutyás oldalon.
tegnap 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!