Mit tegyek ha ilyenkor bűntudatom van?
Figyelt kérdés
Van egy 6 éves kistestű kutyusom.
Kertes házban, kinti-benti kutya.
Nagyon nagyon szeretem.
Kis mozgásigényű, így egy fél órás játékkal is elvan.
Anyukámmal élek, aki mindig otthon van.
Bűntudatom szokott lenni mikor barátomhoz/barátnőmhöz átmegyek és van olyan, hogy 2-3 napig haza sem megyek.
Ilyenkor anya gondozza a kutyát, de az annyiban kimerül, hogy eteti és kiengedni az udvarra.
Szóval a lényeg, azért van bűntudatom, hogy valamikor 3 napig sem lát a kutya.
Jogos a bűntudatom?
2021. márc. 21. 17:58
21/21 anonim válasza:
Nekem más a véleményem. Miért ne aludhatna ott havonta egyszer a barátnőjénél? Ki az aki ezt megtiltja a neki? Jól van tartva a kutya, nincs kicsapva és foglalkozik is vele. Az, hogy kb. havonta nem alszik otthon 2-3 napot, az miért lenne felelőtlenség és miért lenne állatkínzás? Nem arról van szó, hogy havonta három napra eltűnik, addig a kutya otthon étlen szomjan van. Hanem rábízza másra. Minek ezt ennyire felfújni, hogy kb már vannak akik meg is köveznék érte a kérdezőt? Nyersen fogalmazott eléggé a 10-es, de alapvetően én egyet értek vele. Az, hogy valaki szereti a kutyáját, az nem egyenlő azzal, hogy egy lépést nem tesz meg nélküle és 2 napra sem szakad el tőle. A felelőtlenség nem itt kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!