Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha ilyenkor bűntuda...

Mit tegyek ha ilyenkor bűntudatom van?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves kistestű kutyusom.

Kertes házban, kinti-benti kutya.

Nagyon nagyon szeretem.

Kis mozgásigényű, így egy fél órás játékkal is elvan.

Anyukámmal élek, aki mindig otthon van.

Bűntudatom szokott lenni mikor barátomhoz/barátnőmhöz átmegyek és van olyan, hogy 2-3 napig haza sem megyek.

Ilyenkor anya gondozza a kutyát, de az annyiban kimerül, hogy eteti és kiengedni az udvarra.

Szóval a lényeg, azért van bűntudatom, hogy valamikor 3 napig sem lát a kutya.

Jogos a bűntudatom?

2021. márc. 21. 17:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Azert jogos a buntudatod, mert arra az idore senki nem foglalkozik a kutyaval, ami gaz, es igy biztos neki sem a legjobb.
2021. márc. 21. 18:06
 2/21 anonim válasza:
39%
Teljesen jogos. Gondolj arra, hogy jó kezekben van. Ha a kutya jól van, Te is. :)
2021. márc. 21. 18:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Forditsd meg a kerdesed szereploit es mondjuk te lennel a kutyusod. Mit szolnal ha a gazdi napokra eltunne es tojna a fejedre?
2021. márc. 21. 18:20
 4/21 A kérdező kommentje:

Hát jó eltünök, de nem foroghat a kutya körül az életem.

Néha a barátokkal is kell lenni.

2021. márc. 21. 18:34
 5/21 anonim ***** válasza:
36%

Edesem, ha kutyad van es egyszer felelosseget vallaltal erte, akkor de bizony, hogy korulotte forog az eleted.

Lehetsz baratokkal, de ha napokra eltunsz, vagy viszed a kutyat, vagy nalad vagytok, ennyire egyszeru a dolog.

Mas, egyedul elo, dolgozo kutyatartok szerinted hogy oldjak meg?

Ez nem kifogas, sajnalom.

Na epp ezert vagyok nagyon azellen, hogy egy tini kutyat kapjon.

Megy az igergetes ossze-vissza, de az aktualis nagy szerelem vagy a haverok miatt maris le van tojva az allat.

2021. márc. 21. 18:39
 6/21 anonim ***** válasza:
35%

Támadsz,tehát azt a választ vártad,hogy "ne legyen bűntudatod,nagyon jó gazdija vagy a kutyusnak".

Nincs gond,csak kár volt feltenned a kérdést.

Én pl egyedül vagyok a gyerekkel meg a kutyával. Gyerek iskolába(ok most pont nem),ha elmegyek vhova akkor kutya a kocsiba és go. Szarrá unná magát otthon. Ráadásul gondolom lesz még egyedül eleget,ha újra lesz iskola nálad.

2021. márc. 21. 18:57
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

En a kutyamert elek, pedig nem is akartam ... nem is az en kutyam, csak megszerettem es nem adom vissza az igazi gazdajanak :)

Ellenben eldontottem, hogy arany elete lesz a kutyanak ... nyamvadt tizezegyneheny evig el csak ... mindent megteszek, hogy tokeletesek legyenek ezek az evek.

Egesz nap a kutyaval vagyok es sehova nem megyek ahova a kutyat nem vihetem magammal.

Kicsit olyan mint ha a gyerekem lenne (persze atvitt ertelemben), de a gyerekemet sem hagynam magara napokig azert mert elmentem bulizni a haverokkal.

Valoszinu meg nagyon fiatal vagy kerdezo es semmi felelosegerzeted nincs a kotelessegeid irant ... mondhatni kicsit egoistan, csak sajat magadra gondolsz es probalod magyarazni a hitvanysagod.

Kutya egy eloleny ... feleloseggel jar ... gondoskodni kell rola ... mint a gyerekedrol ... utana lehet bulizni ... de a feladataidat el kell vegezned es nem lepattintani anyura.

2021. márc. 21. 20:40
 8/21 A kérdező kommentje:
De anyukám vigyázz rá addig.
2021. márc. 21. 20:55
 9/21 anonim ***** válasza:
70%

*anyad megeteti addig, fogalmazzunk inkabb igy.

Mindegy amugy, te dolgod, de nyugodtan legyen buntudatod :)

2021. márc. 21. 21:00
 10/21 anonim ***** válasza:
53%
Egyáltalán nem jogos, hogy bűntudatod van. Az a nem normális, ha valaki a kutyájának szenteli az életét. Nem is értem az itteni válaszadókat, ùgy látszik itt a legtöbb ember elvakult állatbolond. A kutyád jól van tartva, nem szenved hiányt semmiben, amíg nem vagy otthon anyukád vigyáz rá. Nyugodtan menj el szórakozni, nyugodtan menj a barátnődhöz, nyugodtan utazz el. Ugyanis az a normális pont, amit te csinálsz. Ne hallgass másokra, vagy te is ugyanolyan fanatikus leszel, aki isteníti majd a kutyáját, miközben az emberekkel úgy bánik, mintha állatok lennének. Egyáltalán nem vagy felelőtlen. A felelősségteljes állattartás ugyanis nem azt jelenti, hogy a kutyát még a budira is viszem magammal, neki élek, vele alszok, vele fürdök, kishíján még az ételt is megrágom helyette. Én szánom az ilyen embereket. Egyáltalán ne legyen bűntudatod!!
2021. márc. 22. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!