Mit tegyek ha ilyenkor bűntudatom van?
Van egy 6 éves kistestű kutyusom.
Kertes házban, kinti-benti kutya.
Nagyon nagyon szeretem.
Kis mozgásigényű, így egy fél órás játékkal is elvan.
Anyukámmal élek, aki mindig otthon van.
Bűntudatom szokott lenni mikor barátomhoz/barátnőmhöz átmegyek és van olyan, hogy 2-3 napig haza sem megyek.
Ilyenkor anya gondozza a kutyát, de az annyiban kimerül, hogy eteti és kiengedni az udvarra.
Szóval a lényeg, azért van bűntudatom, hogy valamikor 3 napig sem lát a kutya.
Jogos a bűntudatom?
Mi is szanjuk az ilyen embereket, mint a kerdezo es a 10-es valaszolo :)
Gondolom ha a kerdezo hamarosan elkoltozik, akkoris a kutyat majd anyuci gondjaira bizza, altalaban ez a vege.
Nekem amugy nem gond, nem viszem a budira is a kutyamat, mert dolgozom, de a napi seta, jatek es tanitas megvan.
Ha mar egyszer vallaltam, akkor nem hagyom cserben a kutyat, mert felfogom esszel, hogy neki az nem jo. Ennyire egyszeru.
Viszem magammal ahova tudom, viszont a barátomhoz/barátnőmhöz nem tudom vinni mert szocializálatlan a kutyájuk.
Ha elköltöznék pár év múlva akkor vinném a kutyát!
Más ember 1 hétre elutazik külföldre, akkor pedig pl. Szomszédra bizza.
En is nyaraltam mar kutya nelkul, anyukamra biztam. Ez 5 napot jelentett egy evben, es vitte setalni, foglalkozott vele.
Te pedig heti 3 napot nem vagy vele, nem erzed, hogy ez egy piciket mas helyzet?
Nem heti 3 napot, valamit félre értettetek...
2-4 hetente 3 nap, nem heti 3 nap xdd
Ha KUTYÁD van, akkor nincs olyan, hogy "jó, de a haverokkal is kell lennem 2-3 napot." Vidd magaddal őt is, probléma megoldva.
Más: örülj neki, hogy anyád eteti és kiengedi az udvarra, ugyanis nem az övé az állat. Megtehetné azt is, hogy ő IS letojja, mint ahogyan te, mikor a haverokkal lógsz.
Más az, mikor pl el kell utaznod munkaügyben és azért nem tudsz 2-3 napig a kutyáddal lenni, meg más, mikor a spanoknál döglesz.
Egyébként, hová viszed magaddal?
A koliba? Az albérletbe (amiből 10/8 nem állatbarát hely)?
Persze.
Haha, szerintem nem egeszen tudod, hogyan is mukodik a hitel 🤣
Nem osztogatjak puszira, kell am onero is, megfelelo fizetes, stabil munkahely.
Manapsag pedig a korona miatt rengeteg szektor, mint peldaul a vendeglatas, tiltolistas, nem is adnak hitelt, meg akkor sem, ha szakacs vagy es van stabil jovedelmed most is.
En sem azert elek mar 5 eve albiban, mert ez nekem olyan nagyon jo, hiaba vagyok hitelkepes, ha egyszeruen nincs 7-8 milliom meg onerore. Anyamnal meg a 2 szobas lakasban nem akartam mar nyomorogni huszonevesen, igy maradt az albi.
Nem kellene valamit elitelni es lenezni, ha fogalmad sincs rola. Jo dolog az alberlet, jobb, mint az utcan. Es egyebkent ahhoz is eleg sok penz kell, hogy egyaltalan lakast tudj berelni, 2 havi kaucio, targyhavi lakber es stb, csakhogy nehany dolgot felsoroljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!