Mivel etessem növendék kutyáimat, hogy maximum 500ft /kg alatt kijöjjön, és jó is legyen?
Megbeszéltük tesvéremmel, és osszeraktunk 27 ezret
ezt kellene úgyelkölteni, hogy minél tovább kitartson.
ebben tudnátok-e segíteni?
ezt a barfshopot nem láttam még sosem, de érdemes egy próbát tenni az olcsóságokkal
amúgy nem olyan faja, mert sokminden, pl. a csirkecomb drágább mint a tescoban, a farhát is drágább, a többi árat nem ismerem, de tüdőt, vesét stb. akkro érdemes lehet bevásárolni
csak büdöspöstön van ez így
vidéken 5-10-ből megvan ivartalanítás, meg ez a lábműtét stb.
csak jó helyre kell vinni
ja, és ezzel az ebarf shoppal nem vagyok elégedett
nagyon nem
szarok az áraik
550 a csirkecomb állati fogyasztásrA?
ne vicceljünk már
itt a tecskóban 300valamennyi
farhát 350?
itt 200ért veszem a tescoba, szintén emberi fogyasztásra árultat, nem állatéra
itt valami nagyon el van baxva itt a bar-fosok fejében
Nem csak Budapesten van igy kerdezo.
Ahol egy 50 kilos kutya ivartalanitasa 5 ezer forint, ahhoz nincs az az isten, hogy elvigyem a kutyat, mert szeretnem, ha tulelne :)
Ja labmutet 10 ezer? Csak a rontgen dupla annyi kb 🤣 Oke. Jo lenne ha nem a haverod garazsaban mutettned a kutyadat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10964912-rot..
Ez is te vagy te nyavalyas.
Nem volt eleg kamuprofesszor?
En irtam a 104-es valaszt, Budapesttol 240 kilometerre lakom, de koszonom szepen a jelzot, megtisztelsz.
Nalunk nagyon nem ezek az arak vannak, es le merem fogadni, hogy mashol sem. Az, hogy te haveri alapon kepes lennel egy ilyen hentessel par ezerert megmutettni a kutyad, az mar megint csak a te szegenysegi bizonyitvanyod, nem az enyem. Egy normalis allatorvos nagyon nem ennyiert dolgozik :)
“Nem tudom erted e”
NYAVALYÁS!
Semmi közöd hozzá, ki mennyiért dolgozik, ne túrkálj másnak a zsebében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!