Mivel etessem növendék kutyáimat, hogy maximum 500ft /kg alatt kijöjjön, és jó is legyen?
oké, akkor a visán az szar, akkor azt nem veszem 590-be
amúgy is drágálltam
akkor legyen panzi meg mixi, erre keressünk valami vitamint, amit rálocsolok
estére meg lesz csirke farhát rizzsel, néha kenyérrel
adok mellé zöldségeket is, amikor tudok
szerintem faja
De megvalaszoltad magadnak a kerdest, innentol kezdve targytalan.
Senki nem fog meggyozni, hogy ez igy nem jo, de ugyis kiderul majd par ev mulva, amikor a kutyaid sorra hullanak el a rossz tartasi korulmenyek miatt.
A legbolcsebb dolog az lenne, hogyha gazdat keresnel nekik, dehat ugye ehhez is kene egy kis esz es erzelmi intelligencia.
A felsoroltaid még a Visánnál is szarabbak, komolyan inkább add másnak a kutyát aki tudja normálisan etetni mert ez amit te akarsz az szánalmas. Minek neked kutya ha nem tudod etetni? Ha ettől a szartól beteg lesz majd kibaszod az utcára? Mert nem hinném hogy dokira lenne pénzed, sőt még oltásokra se.
Jézusom bele se merek gondolni hogy néhány kutyának ilyen szar körülmények között kell élnie
na tehát itt tartunk:
reggel ez:
meg ebből egy kicsi:
estére milyen vitaminnal locsoljam fel a farhátas rizst?
ez itt a kérdés?
esetleg nyitott vagyok egyéb alternatívára
akkor az egész ország 95%szarul tartja a kutyáit, ha az áldozat amit hozok, szerinted még mindig kevés, mert ennyit a legtöbbje nem tesz
lehet kicsit szarabb a panzi mint a visán, de legalább harmad annyiba kerül
mi provokáció?
az, hogy az etetést normális pénzből akarom kihozni, és nem akarok kutyával megetetni több ezer ft / kg-ot?
mert hát azért nem kakál ide énnekem aranyat, vagy termel bármiféle előnyt, ha 2x annyiért etetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!