Egy növendék komondor napi hányszor egyen?
Figyelt kérdés
Érdemes idővel átállítani a napi 1 evésre, vagy arra tekintettel hogy nagy méretű 1 éves kora után is maradjon a napi 2 alkalom? Most kB 10 hónapos.2016. júl. 21. 22:01
1/5 anonim válasza:
Fel eves kora fölött egy eves koráig van napi kettő kaja, egy eves kora után csak napi egy! De az tartalmas, neki való tap legyen, melle sok víz.
2/5 Manka68 válasza:
Nekünk kuvaszunk van, mi maradtunk a napi két etetésnél. Biztonságosabbnak érzem. A lényeg, hogy ugyanannyit kapjon, mintha egyszer etetnéd, csak két részre osztva.
3/5 anonim válasza:
Nekem egy Golden retriverem és egy Cocker spánielem van. Ők napi kétszer kapnak enni, de szerintem attól is függ mennyit mozog...
4/5 anonim válasza:
Egyenlőre kétszer.Ha már eléri a másfél-két évet akkor elég neki egyszer.Viszont akkor éjszaka etesd akkor kevesebbet mozog,többet van nyugalomban.Vigyázni kell minden nagytestű kutyával nehogy gyomorcsavarodást kapjon ez miatt kell neki evés után 2-3 óra pihenés.Ilyenkor nem szabad terhelni meg futtatni.
5/5 anonim válasza:
Komondor az pont napközben olyan lomha természetű, és éjszaka aktív, ezért ne etess sötétedés környékén vagy azután. Napi 2 kajálás 2 éves koráig, az a biztos. Nekem egy kölyök kuvaszom van, na az 24 órában aktív, mindig rohangál, mindig megy, na nála nem egyszerű elérni, hogy kaja után nincs rohangálás. Napi 2x eszik, és 2 éves koráig addig is fog, komondor ha délután 5-6 körül eszik 1x akkor sem lesz baja, nem túl aktívak napközben, bár nekem még nem volt, de találkoztam már párral ismerősöknél, itt-ott. Van aki erre van aki arra esküszik, szerintem nincs közte akkora különbség, hiszen ha lényegi eltérést mutatna a napi 1 vagy napi 2 akkor mindenki azt csinálná, amelyik kedvezőbb, de mivel ennyire vitatéma ezért szerintem nincs közte különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!