A magyar kutyafajták közül melyik a legritkább?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 20:41
1/12 A kérdező kommentje:
9 magyar fajta van, csak a kuvaszt már nem írta ki...
2016. júl. 4. 20:43
2/12 anonim válasza:
Én erdélyi kopót látok ritkán, meg drótszőrű magyar vizslát. A többiből még úgy van is, vagy jobban látok errefelé.
3/12 anonim válasza:
Én pumit nem láttam még, csak kiállításon.
4/12 anonim válasza:
A "simaszőrű hajtó" becenevű fajtának.
8/12 anonim válasza:
A Sinka hivatalosan nem fajta. FCI nem ismerte még el. Remélem nem is fogja. Az a fajta "halála" lenne.
Én is erdélyi kopóból látok a legkevesebbet. Még nem is láttam igazából :D utána szerintem az agár és a drótszőrű vizsla. Bár én egyikből se látok túl sokat. A leggyakoribb egyértelműen a puli.
9/12 anonim válasza:
Ez attól is függ, hol. Pl Amerikában a puli nagyon ritka, összesen kb 100 db van, még a magyar vizsla szépen elterjedt náluk is.
10/12 anonim válasza:
Nekem vizsláim vannak es egy pumim.
Dsz. vizslát sokat latok.
Komomdor ,kuvasz elterjedt hazorzok.
Puli,igencsak gyakori fajta.
Agár az nem tul gyakori,de nem mondanam ritka fajtanak.
Sokszor olvastam ,h. a mudi a legritkább magyar kutyafajta,de en meg eletembe nem lattam erdélyi kopót. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!